Mit vegyek a páromnak ajándékba?
ipad 2-őt
amúgy érdekes ember lehet, ha ezeknek nem örülne...meg te se sz@rral gurigázol az érték tekintetében :D
Ne általánosságban gondolkozz, hanem gondolj vissza arra, mit említett, ami neki még nincs és szeretne. Egyáltalán minek ennyi pénzt kiadni? Szerintem ez már erős túlzás, laptop meg LED TV.. Ezek olyan ajándékok, amik azt mutatják meg, hogy fogalmad sincs, ki ez az ember, csak veszel valami drágát, aztán hadd szóljon.
Gondold ki, mire vágyhat.
Lehet, hogy a gond csak annyi, hogy a srácban lakik még némi intelligencia és műveltség, amit nem elégít ki az, ha a párja odacsesz elé valami méregdrága vackot (amit a leírásból elgondolva maga is meg tudna venni).
Ma a kreatív ajándékok már nem menők?
Engem a párom Rómába vitt egy iPad 2 árából és sokkal többet ért a hús-vér élmény, mint a digitális. Plusz kaptam már mászóeszközt, mentünk síelni, voltunk az osztrák Alpokban és a bécsi operában. De csinált nekem sálat, fényképes fali kulcstartót vagy hűtőmágnest is és ez utóbbinak is jobban örülök, mint egy Xbox-nak, annak ellenére, hogy tényleg kütyüb*zi villanykaros vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!