Van egy fiam akit nem tudom, hogy egyedül fel tudok-e nevelni. Mit tegyek? F/21
Nem undorító, de ésszerű. Ott jobb helye lenne szerintem, DE ez nem jelenti azt, hogy mondj le róla, látogasd nagyon-nagyon gyakran, vidd el közös programokra, hogy kialakuljon benne a kötődés, hogy te vagy az apukája.
Ha végeztél az egyetemmel, és lesz egy jó állásod, akkor magadhoz veheted.
Szerintem ez lenne a legjobb megoldás, ha a nagyszülők is közreműködőek, akkor ezt tenném.
Szerintem is ez lenne a legjobb. a gyereknek is.
Ne érezd úgy, hogy lepasszolod. akkor érezhetsz viszont így, ha nem látogatod gyakran.
látogasd, ha tudod,hozd el egy-egy hétvégére.
Inkább a nagyon szerető nagyszülők neveljék és látogasd nagyon gyakran, mintsem azért szenvedjen hiányt valamiben - nem csak anyagiakra, hanem szeretetre, törődésre, közös játékra stb. gondolok - mert te még nem érzed képesnek magadat erre.
Bízd a nagyszülőkre, légy vele, amilyen gyakran csak lehet, segítsd a nevelését anyagiakban is, amennyire tudod, akkor felnővén a kisfiad nem fog szemrehányást tenni neked. Meg fogja érteni, hogy szereted és az ő érdekét nézted. Ha sokat leszel vele, nem kell apa nélkül felnőnie.
Sok boldogságot mindkettőtöknek!
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. A kisgyermeknek persze kell a szülői szeretet, de ha te most még tanulsz, azt sem kellene abbahagyni azért, hogy elmenj dolgozni és el tudd tartani a gyermekedet.
Ha most egy kicsit fáj is a szíved, hogy nem lehetsz vele minden nap, később belátod, hogy ez a legjobb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!