én nem vagyok szülő..de ilyenkor nem arrakéne gondolni, hogy milyen gáz meg csalódás, hanem vajon mi lehet az oka és segíteni, mert nyilván nem poénból csinálja.
2011. ápr. 20. 21:48
2/20 anonim válasza:
én egyszer csináltam még 13 éves koromban de nekem nagy családi gondjaim voltak mondjuk most is megvannak de megtanultam élni velük.
3/20 anonim válasza:
igen! de azt hiszem ilyen helyzetben a szülőnek is mélyen magába kell néznie!
,
4/20 anonim válasza:
Elsüllyednék a szégyentől, mert akkor marhára elb@sztam valamit.... Ez nagyon komoly pszichés problémákra utal...
2011. ápr. 20. 21:50
5/20 anonim válasza:
Ahelyett ,hogy azzal foglalkoznál mekkora csalódás ért a lányodnak próbálj meg segíteni.
2011. ápr. 20. 21:51
6/20 anonim válasza:
Igen. Magamban keresném a hibát, hogy hogy juthatott a gyerekem idáig. A figyelem és a szeretet hiányára tippelek.
2011. ápr. 20. 21:52
7/20 anonim válasza:
Magamban csalódnék oltári nagyot, nem azért, mert vagdossa magát, hanem AMIÉRT vagdossa magát.
2011. ápr. 20. 21:52
8/20 anonim válasza:
elég hülye kérdés,de aki férgezik az sem különb hadjátok már a hülye divatot,nem csak arról szól a világ.mellesleg kizárt dolog hogy valakik divatból vágják magukat az csak a felszín ami mögés bújnak ezzel...
2011. ápr. 20. 21:59
9/20 anonim válasza:
Én csalódásnak fognám fel. De ez kétirányú érzés. Egyrészt mint szülő csalódnék magamban, mert elszúrtam valamit, hisz a gyerekem nem osztja meg velem a gondjait, illetve csalódnék a gyerekemben is, hogy nincs annyi gógyija, hogy ne ilyennel oldja meg a problémáit.
De biztos vagyok benne, ha egy szülőnek idáig eljut a gyerek, az nem tud magába nézni. Mert akkor már korábban megtette volna, mert ennek biztosan vannak jelei. Nem a semmiből jön elő, hogy a gyerekem hirtelen felvagdossa a karját. Ezek a szülők önmagukban sosem fogják a hibát meglátni sztem.
2011. ápr. 20. 22:02
10/20 anonim válasza:
1. lehet,hogy valami komolyan baja van és tényleg nem jut el az agyáig,hogy ezzel enm oldja meg a problémát
2- elég nagy problémája van,de sneki se segít neki,és ezzel akar feltűnést kelteni
3. egyszerűen szeretet-figyelem törődés hiánya van valaki már írta előttem..Kérdező,ha te vagy a lány,aki vagdossa magát,akkor szívesen ebszélgetek veled..ha az anyuka vagy,akkor próbálj bezsélni a lányoddal,sok sikert hozzá:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!