Fiúk, mi számít gyerekes viselkedésnek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 11:56
11/18 anonim válasza:
Ó, én 20 voltam, mikor az akkori pasim közölte, hogy gyerekes vagyok. Ciki volt neki, hogy Csőrikés felső volt rajtam. A pasi már nincs meg (igaz ő szakított), a felsőm még megvan :)
13/18 anonim válasza:
16:14
Fejtsd ki, hogy miért. Ha tudod.
14/18 anonim válasza:
hát én így ki nem mennék a városba 20 évesen csőrikés felsőbe..maksz otthon..
15/18 anonim válasza:
Mi bajotok van a csorikes felsovel?En sem jarok ilyen ruhakba de itt nemetorszagba a kozepkor is mikey mouse-os felsokbe farnak.Ami most divat a Snoppy ferfi alsogatya,top,meg mas.En mar nem csodalkozom semmin:)Kedves csorike felsos,viseld egeszseggel a polodat,az legalabb kitart nem mint a hulye pasik akik gyerekesnek talaljak a noket,de nem vesszik eszre hogy ok mekkora ovodasok neha.
16/18 anonim válasza:
17:27
Miért? Mi baj van Csőrikével? Hány éves korban kötelező "felnőni" és kihajítani mindent, ami valójában jó és mókás, csak valaki kitalálta, hogy "gyerekes", ciki meg gáz?!
Azt értem, ha valakinek nem jön be, és nem veszi fel. Ő dolga. De hogy
gáz lenne, ezt így nem értem :)
23:33
Köszi =))
17/18 Izééékeh11 válasza:
sztem meg az a ygerekesség,hogy a 15 éves volt barátom azért szakitott velem mert találkoztam vele meg a barátjával az uccán,és ott volt bnőm is meg a nővére és a volt pasim nem mert odamenni hozzám,mert ugye ott voltak a barátnőmék,én meg azért nem mentem hozzá oda,mert végülis a fiúnak kell odamenni a lányhoz,nem?! aztán rámírt később msn-en hogy szakitani akar mert nem mentem hozzá oda EGYEDÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!