Hogy érhetném el, hogy más férfiak is érdekeljenek?
Az a helyzet, hogy egyetlen férfira sem tudok potenciális párként tekinteni, vagy akár csak annyira, hogy flörtöljek velük. A jelenlegi "kapcsolatom" pedig már inkább okoz bánatot, mint örömet... Mindenki szerint jobb lenne ha eljárnék társaságba és ismerkedni, de egyszerűen már a gondolattól is irtózom és undorodok, hogy valaki hozzámérjen (aki nem ő) és már előre lelkiismeret furdalásom van. :( Hogy érhetném el, hogy nyitni tudjak mások felé? És ne legyen kellemetlen a társaságuk, hanem jól érezzem magam velük? Fiú barátaim vannak többen, de csak barátként, tehát el nem tudnám képzelni, hogy több is lehet... Tudom jól, ha fiúkkal ismerkednék is, folyton ez a srác járna a fejemben... Mit lehet tenni ilyen esetben? Normális dolog ez, hogy csak ő érdekel, mint férfi és másra rá sem tudok úgy nézni, csak esetleg barátként, vagy ez már beteges? :(
L/22
1 Neked ez a srác tetszik!
2 Másmilyen nem kell, csak egy ugyan ilyen!
3 Akkor a legegyszerűbb ennél maradni. Nem??
16:51es vagyok: Koszi a reszletes beszamolot.
Hat a leirtak szerint, o jelenleg csajozasra vagyik, tobb lanyt akar meghoditani, nem akar mar komoly kapcsolatot, szorakozasra vagyik. Biztos elegge fiatal meg o is. Hany eves amugy?
Szerintem inkabb hagyd az egeszet, ne foglalkozz vele. Ha nem akar veled lenni, nem tart fontosnak, nem ertekel elegge. Ezen tul kell lepni. Hagyd elje a sajat eletet.
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni. Egyszeruen fogadd el, hogy nem erdemli meg hogy torodj vele, hogy gondolj ra.
Lepj tul rajta!
1. Szüntesd meg vele a kapcsolatot-teljesen.
2. amíg begyógyulsz járj el barátnőkkel tanulj, dolgozz...stb hogy felejthess
3. ha már úgy érzed majd, hogy ne igazán érdekel már-el fog jönni ez a pillanat-, akkor menj pasinéző körútra.
Más lehetőség nincs sajnos, vagyis sok értelme nem lenne ha vele maradnál, mert ő nem igazán akar téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!