Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családi/ismerősi körben...

A családi/ismerősi körben volt aki megölte magát esetleg a házastársával is végzett mert annyira féltékeny volt? Mert nem birta elviselni hogy a párja más nőknek kedveskedik? Megcsalja vagy ilyesmi? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Honnan a francból veszed hogy a férjednek az lenne a legjobb ha megölné magát? Hogy próbálhatsz rákényszeríteni egy ilyen kaliberű dolgot? Eszednél vagy? Ha megakarsz halni tedd azt,de azt a szerencsétlen embert hagy ki ebből! Igaz hogy nem látok bele az életekbe,de biztos van megoldás a gondjaitokra.
2011. ápr. 19. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Hogy vagy? Néha jót tesz az is, ha csak kiírod magadból a problémádat. Légyszíves írj valamit, én így ismeretlenül is aggódok érted/értetek.
2011. ápr. 19. 21:05
 13/14 A kérdező kommentje:

a szemét nők állandóan próbálkoznak a páromnál. és félek hogy az exével a hátam mögött van lesz valami. mert ahogy róla beszél látni hogy szereti pedig átverte az a nő lehúzta egy lakással meg egy csomó pénzzel, autoval stb.

aztán a rokonai is lehuztak mi meg most itt vagyunk tul egy vetélésen nem maradt meg a baba, aztán arra gondolok hogy mi van ha mástol lesz neki. meg komoly anyagi gondjaink vannak emiatt hogy ő kölcsönadogatott és nem akarják visszaadni.gyűlöl engem a családja azért mert szeretem , és azért mert vissza meri kérni a kölcsönadott pénzét.meg hogy nem tudják már kihasználgatni. ez az egész engem teljesen felemészt ez a gyülölködés, meg anyagiaskodás hogy igy kihasználták, és mi meg most itt állunk minden nélkül a baba is szerintem ezért nem maradt meg mert annyira idegeskedtem hogy miböl veszünk neki bármit is mert nincs rá pénz mert nem adják vissza.és sose lesz nálunk olyan hogy rokonlátogatás stb mert engem nem akarnak látni se a férjemet.értelmetlen az élet. és akkor még ott vannak a szemét nők akik a férjemre hajtanak.

2011. ápr. 20. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szomorú ami veletek történt, de valahogy, valamiből próbálj meg erőt meríteni.

Tudom, hogy nagyon nehéz, de talán ha végig gondolod, a férjed veled van, mert TÉGED SZERET! Ezt tartsd szem előtt. Téged vett el feleségül, és biztos, hogy veled akarja leélni az életét, nem pedig a próbálkozókkal.Tőle tudod, hogy bepróbálkoznak nála? Szoktatok beszélni ezekről a dolgokról? Ő mit gondol erről? Esetleg adott okot valaha arra, hogy ne bízz meg benne?

2011. ápr. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!