Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok! Ti meddig hallgathat...

Fiatalok! Ti meddig hallgathatjátok a zenét hangosan? (este)

Figyelt kérdés

Itt nem a dübörgő, üvöltő hangerőre gondolok. Este hány órakor kell már átváltanotok fülhallgatóra ? Ez szülői kérés,szabály vagy tudatosan lehalkítjátok amikor tudjátok, hogy már nincs itt az ideje?

Létszi írjátok oda, hogy milyen házban éltek (társas, családi, panel stb.)

2011. ápr. 19. 05:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még Szilveszterkor sem üvölt nálunk semmi, pedig családi házban lakunk, mellettünk 20 méterre vannak a következő szomszédok. Ha nagyon bulizni akarunk nyáron, amikor az ablak is nyitva szokott lenni, akkor elmegyünk egy olyan helyre, ahol senkit - de tényleg senkit - sem zavarhatunk. Én szeretem ezt a NEKEM TETSZIK, NEKEM JÓ, HÁT VISELJE EL MINDENKI dolgot.

Gondolom, én is meg fogok egyszer öregedni, lehetnek elviselhetetlen fájdalmaim, problémáim, és olyankor még a légyzümmögés is tudja zavarni az embert, tehát én nem teszek ki senkit ilyen dolognak tudatosan.

2011. ápr. 19. 08:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, javítok: Én nem szeretem ezt a NEKEM TETSZIK, NEKEM JÓ.... dolgot.
2011. ápr. 19. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Fülhallgatóra semmikor - este 10 után kell lehalkítanom a zenét, néha később, attól függ, a szüleim mikor mennek aludni (szomszéd szoba). De azért még hallgatható a hangerő bőven, és őket sem zavarja. Igazából ez nem kérés, hanem egyértelmű, hogy lehalkítom, ha ők aludni akarnak, ne ezt hallgassák már :D Panelban lakunk.
2011. ápr. 19. 14:08
 14/14 LeeWie válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:43!

Hát ez haláli :-D

Ha nem haragszol, ezt az ötletedet lenyúlom!

:-)

Nagyon okos megoldás!!

2011. ápr. 20. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!