Fiatalok! Ti meddig hallgathatjátok a zenét hangosan? (este)
Itt nem a dübörgő, üvöltő hangerőre gondolok. Este hány órakor kell már átváltanotok fülhallgatóra ? Ez szülői kérés,szabály vagy tudatosan lehalkítjátok amikor tudjátok, hogy már nincs itt az ideje?
Létszi írjátok oda, hogy milyen házban éltek (társas, családi, panel stb.)
Még Szilveszterkor sem üvölt nálunk semmi, pedig családi házban lakunk, mellettünk 20 méterre vannak a következő szomszédok. Ha nagyon bulizni akarunk nyáron, amikor az ablak is nyitva szokott lenni, akkor elmegyünk egy olyan helyre, ahol senkit - de tényleg senkit - sem zavarhatunk. Én szeretem ezt a NEKEM TETSZIK, NEKEM JÓ, HÁT VISELJE EL MINDENKI dolgot.
Gondolom, én is meg fogok egyszer öregedni, lehetnek elviselhetetlen fájdalmaim, problémáim, és olyankor még a légyzümmögés is tudja zavarni az embert, tehát én nem teszek ki senkit ilyen dolognak tudatosan.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:43!
Hát ez haláli :-D
Ha nem haragszol, ezt az ötletedet lenyúlom!
:-)
Nagyon okos megoldás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!