Senkinek nem hiányzom?
Figyelt kérdés
Ma van a névnapom,és senki nem köszöntött fel.Még a családom sem..Ennyire nem számítok senkinek??Egy kicsit fáj ez,mert én ha valamelyik testvéremnek,vagy családom bármely tagjának szüli vagy névnapja van,rögtön küldök egy szép képeslapot,és felköszöntöm..
Nem tudom miért esik rosszul hiszen már nem vagyok tinédzser,de jól esett volna..
2011. ápr. 19. 00:12
11/15 anonim válasza:
Én azt se tudom hogy a saját névnapom mikor van, nemhogy a többieké... Egyébként is szerintem hülyeség a névnap. Ettől függetlenül nagyon szeretem a barátaimat.
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 19. 12:19
13/15 anonim válasza:
Talán csak elfelejtették nyugi biztos pótolni fogják.
14/15 anonim válasza:
18.án van andrea:D mivel én is az vagyok,engem csak páran köszöntettek meg,akiktől nem is vártam volna,de aki számít az nem:(:(
15/15 anonim válasza:
Szerintem be kéne szüntetni a névnapozást és születésnapozást, és nincs vele gond. Mindig csak a sértődés van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!