Ballagási ajándékhoz további ötletek?
Szóval. Egyik rokonom(18 éves érettségiző lány) most fog ballagni középiskolából. Sokáig nem tudtuk anyummal kitalálni, hogy mit adjunk neki. Megkérdeztük, minek örülne, és azt mondta, hogy az ékeszeren kívül mindennek. :)
Ebből jött, hogy pénzt adunk neki. Na de én azért mégsem akartam azt, hogy a kezébe nyomunk x ezret, ezért kitaláltam valamit.
Vennék egy üvegvázát, és az alját megtölteném 200 forintosokkal. Utána mindenféle töltőanyagot beleöntenék(még nem tudom, hogy mit, talán hungarocel golyókat). A vázát kidekorálnám mindenféle kis virágokkal, de arra gondoltam, hogy a vázába még elrejthetnék egy-két dolgot. Ilyenekre gondolok, mint például körömlakk.
Aztán a végén szépen kidekorálnám az egészet, becsomagolnám, és ezt adnánk neki. :)
A gondom az, hogy a körömlakkon kívül nem nagyon tudok mást kitalálni. Ti milyen csajosabb dolgoknak örülnétek még? Vagy ha nem is csajosabb, de milyen apróbb dolgoknak?
Persze, ha van egyéb ötletetek az ajándékkal kapcsolatban, szívesen meghallgatom! :)
A válaszotokat előre is köszönöm! :))
Ha már körömlakkot raksz, tehetnél bele
-ilyen kis köveket, amiket szintén a körömre lehet rakni mint dísz.
-Sminkcuccok is jó ötlet, főleg ha festi magát, ha meg nem egyszer úgyis hasznát veszi
-mobiltelóra dísz
-1 "értékesebb" tollat, akár gravírozva is, amit majd ha továbbtanul szivesen használ
-kulcstartó
Ennyi jutott most eszembe:)
Jajj nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ, nagyon nagyon sokat segítettetek! :)
17:07
Ha nem említed, eszembe sem jutott volna a dekorhomok, szóval köszönöm, lehet, hogy jobb ötlet, mint a hungarocell! :)
17:19
Időközben rájöttem, hogy inkább a műkörmöt szereti. Mégsem lesz a vázában körömlakk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!