Jártatok már igy? Leendő anyósék megették a kutyusnak szánt kaját!
Múlthéten párom szüleinél voltunk,akik elutaztak,igy ilyenkor ott alszunk hogy be ne törjenek (mi panel,oda ugyse mennek be).
Itthon sütöttem péntekre való kaját,de megmaradt.(kelt tésztába minden finom)
Hétvége többi részében is mást főztem.
Otthagytuk a kutyusnak.Párom elfelejtett szólni nekik,h az a kutyusé,én már csak ott kapcsolódtam vissza a történetbe hogy kell a recept:D
Merthogy olyan finom volt a 4 napos hol hűtőben hol napon álló kaja...
Kelekótya párom nem emlékszik rá h mondta-e nekik utólag h a kutyakaját ették meg.
Jól főzök,de ennyire?:) Nem beszéltem azóta velük
Aznap reggel még nem volt romlott,igz a virsli és a sonka már kezdett bepirosodni a szélein,én nem ettem volna már meg,igaz én max 2 napig eszek meg minden főtt kaját,utána fagyasztom ha később el akarom fogyasztani
de ettől még nem romlott
Kérdeztem,de mostanában elég szétszórt,reggel ha nem szólok rá simán elmegy pizsifelsőben dolgozni...
Nem emlékszik rá h mondta-e h az a kutyáé volt
irtam a kérdést:
Az egyszem gondom,hogy hogy nézzek rájuk ha párom mégis mondta h amugy az kutyakaja volt (finnyásak egyébként)
Igen jót szórakoztam ezen a sztorin, ráadásul még finnyásak is. Erre mondják, hogy amiről nem tudsz, nem fáj :) Na de az már necces, hogy kérik a receptet...Hú, erre mégsem mondhatod, hogy titkos családi recept :D
Ne aggódj, nincs még 40 fok meleg, hogy 4 nap alatt (hidegen-melegen) tönkremenjen az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!