Hogyan lehet feldolgozni azt, ha valaki elveszti a kedvesét?
Itt főleg olyan esetekre gondolok, ha már pár éve házasságban él az illető, esetleg van már pár kisebb gyerek is, és ez a haláleset egyik napról a másikra hirtelen következik be (pl. autóbaleset).
Szóval valakinek az élete hirtelen összeomlik... Az ilyenen hogy lehet túllépni?
Akinek esetleg van ilyesféle története, vagy valamely ismerősének a példáját el tudja mondani, annak nagyon köszönöm a válaszát. Remélem nem tolakodó a kérdés, csak kíváncsi vagyok, hogy az átlagember hogy tud feldolgozni (már ha fel tudja) egy ekkora traumát...
Köszönöm előre!
09.01 vagyok.
Lemaradt, hogy nekem sokat segített az, hogy azt gondoltam/ hittem, hogy nekem nem az az út volt kijelölve, amit a férjem mellett kellett volna megtennem.
Ha nem hal meg, akkor talán ma már külföldön élnék, máshol dolgoznék, mások lennének a barátaim.
Talán nekem itt van dolgom, ahol most lakom, lehet a gyerekem jövője miatt, lehet az enyém miatt, majd kiderül.
Ezek a gondolatok voltak azok, amik erőt adtak és képes voltam tovább lépni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Továbbra is várom még őket.
Akik pedig saját esetet meséltek el, Nekik őszinte részvétem, és köszönöm, hogy megosztották velem/velünk ezeket a dolgokat.
Tovább kell lépni a megfelelő pasit csak úgy találod meg
ha társaságba jársz és ismerkedsz. Van még legalább (szerintem)17-éved egy tartós kapcsolatra.
Tanulj,tanulj és pasizz elvégre fiatal vagy...élvezd az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!