Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha megtudnát...

Hogy reagálnátok, ha megtudnátok, hogy párotok több társkereső oldalon is regisztrált, és aktív rajta?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, de sok társkeresőn fent van...szóltam is neki, hogy ez nekem nagyon nem tetszik, és kb 2-ről le is törölte magát, de ő előre kijelentette, hogy ő 2-őt meghagy mert azokat szereti.

Én dramatizálom túl a dolgot az erős nem tetszésemmel, vagy teljesen jogos a felháborodásom?

A (normális) válaszokat előre is köszönöm

2011. ápr. 17. 20:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólásokat, ma átrágtuk a dolgot, és mondta, hogy amint net közelbe lesz törli magát...

elhagyni nem akarom, hisz nekem ő kell, és nem az a fajta ember vagyok aki az első akadálynál dobja párját...most átbeszéltük, és ha nem változik semmi, akkor én is lépek, de csak végső esetben akarok szakítani

2011. ápr. 18. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!