Hogy reagálnátok, ha megtudnátok, hogy párotok több társkereső oldalon is regisztrált, és aktív rajta?
8 hónapja vagyunk együtt, de sok társkeresőn fent van...szóltam is neki, hogy ez nekem nagyon nem tetszik, és kb 2-ről le is törölte magát, de ő előre kijelentette, hogy ő 2-őt meghagy mert azokat szereti.
Én dramatizálom túl a dolgot az erős nem tetszésemmel, vagy teljesen jogos a felháborodásom?
A (normális) válaszokat előre is köszönöm
Utolsó hozzászólók!
Királyak vagytok! ;)
Én férfi vagyok és barátnőmmel mi is úgy vagyunk, hogy senki nincs fent társkeresőn és ezt a legalapabb dolognak vesszük. Szeretjük egymást és ez azt jelenti, hogy legnormálisabb hogy töröljük magunkat ilyen oldalakról. Itt nincs kifogás, hogy régóta van fent vagy megszokta hogy fent volt... Ha igazán SZERET, törli magát. A kapcsolat nem egy játék, igen komoly dolog, aminél az ember életében fordulópont következik be, ami kisebb kötelezettségekkel jár. Viszont én ezeket a "kötelezettségeknek" simán eleget teszek, mert tudom így boldog az édes barátnőm. :)
Tedd próbára, DE ne Te! Mert ha találkozóra hívod és ott leleplezed, akkor bemesélheti Neked, hogy nem tett volna semmit, hiszen szeret. Csak találkozott egy-két nővel, mert kellett neki a társaság... Te meg mivel szereted: Mindenképpen megbocsátod neki, HISZEN NEM TETT TÉNYLEGESEN SEMMIT.
Nagyon fontos, hogy olyan nővel tedd próbára, aki képes lenne segíteni és jól kivitelezni a lebuktatást. Rajta kapni mikor kell? Szex közben.
24F
Ha ennyire zavar, miért nem hagyod ott?
Ha meg nem akarsz szakítani vele, akkor ne piszkáld.
Az egyik legidegesítőbb dolog, ha kémkednek az ember után.
Van olyan hogy hibernáció.
Ha úgy érzi, hogy benned társra talált, akkor legalább ennyit megtesz. Ha nem, akkor az jelzés feléd, hogy nem te vagy az igazi, mert tovább keresgél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!