Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha megtudnát...

Hogy reagálnátok, ha megtudnátok, hogy párotok több társkereső oldalon is regisztrált, és aktív rajta?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, de sok társkeresőn fent van...szóltam is neki, hogy ez nekem nagyon nem tetszik, és kb 2-ről le is törölte magát, de ő előre kijelentette, hogy ő 2-őt meghagy mert azokat szereti.

Én dramatizálom túl a dolgot az erős nem tetszésemmel, vagy teljesen jogos a felháborodásom?

A (normális) válaszokat előre is köszönöm

2011. ápr. 17. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
20:24-nek: az egyik laza kalandja a barátnőm lett volna. Ő nem tudta, hogy a lány, akivel beszél, a barátnőm, mert nem ismerte. A barátnőmnek viszont már mutattam képet róla, így ő felismerte. Elküldte nekem a beszélgetést... már sejtettem előtte is, hogy van valami, de ezután bevallotta a "pasim", hogy mit keresett ott. Persze azóta már nem vagyunk együtt. :)
2011. ápr. 17. 20:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
20:37esnek: Koszi a beszamolot. :)
2011. ápr. 17. 21:08
 13/21 habibi ***** válasza:
100%
hát én beregisztrálnék az egyik oldalra, rákattintanék és valahogy elcsábítanám , elhívnám randizni, persze nem tudná, hogy a barátnője a másik fél, és a randin szépen beolvasnék neki.
2011. ápr. 17. 21:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez jó! Menj fel te is más néven, és juss el odáig (ha tudsz), hogy randizzatok! Utána dobd ki!
2011. ápr. 17. 21:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit. :) Kérdező, szerintem is jó ötlet lenne az "álrandi". Ha belemegy, az már nem jó jel...
2011. ápr. 17. 21:14
 16/21 A kérdező kommentje:
ez egy jó ötlet :) nagyon köszi a tippet
2011. ápr. 17. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozzászólók!

Királyak vagytok! ;)

Én férfi vagyok és barátnőmmel mi is úgy vagyunk, hogy senki nincs fent társkeresőn és ezt a legalapabb dolognak vesszük. Szeretjük egymást és ez azt jelenti, hogy legnormálisabb hogy töröljük magunkat ilyen oldalakról. Itt nincs kifogás, hogy régóta van fent vagy megszokta hogy fent volt... Ha igazán SZERET, törli magát. A kapcsolat nem egy játék, igen komoly dolog, aminél az ember életében fordulópont következik be, ami kisebb kötelezettségekkel jár. Viszont én ezeket a "kötelezettségeknek" simán eleget teszek, mert tudom így boldog az édes barátnőm. :)

Tedd próbára, DE ne Te! Mert ha találkozóra hívod és ott leleplezed, akkor bemesélheti Neked, hogy nem tett volna semmit, hiszen szeret. Csak találkozott egy-két nővel, mert kellett neki a társaság... Te meg mivel szereted: Mindenképpen megbocsátod neki, HISZEN NEM TETT TÉNYLEGESEN SEMMIT.

Nagyon fontos, hogy olyan nővel tedd próbára, aki képes lenne segíteni és jól kivitelezni a lebuktatást. Rajta kapni mikor kell? Szex közben.

24F

2011. ápr. 17. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha ennyire zavar, miért nem hagyod ott?

Ha meg nem akarsz szakítani vele, akkor ne piszkáld.

Az egyik legidegesítőbb dolog, ha kémkednek az ember után.

2011. ápr. 18. 08:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan hogy hibernáció.

Ha úgy érzi, hogy benned társra talált, akkor legalább ennyit megtesz. Ha nem, akkor az jelzés feléd, hogy nem te vagy az igazi, mert tovább keresgél.

2011. ápr. 18. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez egy jól működő párkapcsolatban elfogadhatatlan... ez vagy azt jelzi, hogy valami probléma van köztetek, hiányérzet stb., vagy nem vesz olyan komolyan, mint mutatja... beszéljetek róla... ha továbbra is netezik, tégy magadnak egy szívességet és keress valaki mást...
2011. ápr. 18. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!