Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne túl "hivalkodó" így...

Nem lenne túl "hivalkodó" így a férjezett nevem?

Figyelt kérdés
Vőlegényemnek Király a vezetékneve. Néhány barát véleménye szerint a Királyné Kovács Gizella helyett a Király Gizella nevet kéne felvennem, mert úgy, hogy Királyné, szerintük nem jó. Amúgy nem Kovács Gizella vagyok, hanem hosszabb a vezetéknevem, és 2 keresztnevem van. A saját családnevem nem szívesen hagynám el, de érdekelne, mit gondolnátok egy Királyné Kovács Gizella kombinációról. Köszi!
2011. ápr. 16. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a Királyné szuper :)
2011. ápr. 16. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én férjem vezetékneve Császár. Hát, meg sem fordult a fejemben, hogy Császárné legyek :) Ez olyan vicces :) Mivel az én vezetéknevem Szabó volt, ezért annyira nem ragaszkodtam hozzá, mert nem egy egyedi név, szóval letettem róla, és most csak simán Császár vagyok.
2011. ápr. 17. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!