Mekkora családod van? Hogyan viszonyulnak egymáshoz?
Figyelt kérdés
Ha én nem keresném a családtagjaim,le se sz@rnának. Mostmár eljutottam arra,hogy én is teszek rájuk,és nem keresem őket. Kicsit rossz,mert pl. nem tudok egy szülinapot vagy semmit megünnepelni. Ha lenne esküvöm arra is kb. 2 családtagomat hívnám meg. Ti hogy vagytok ezzel?2011. ápr. 15. 20:01
11/12 anonim válasza:
Szánalmas az, aki felcsináltatja magát 14 évesen.
12/12 anonim válasza:
Nem fogok magyarázkodni , de azért elmondom nehogy ne tudj majd aludni!
Nem védekeztem az akkori barátommal, én vállaltam a felelősséget a kislányomért, szépen kialakítottuk együtt az életünket, utána összeházasodtam a kisiskoláskori szerelmemmel és azóta van két kicsink. Szerintem semmi rosszat nem tettem.
30.N ( as. "aki felcsináltatta magát 14 évesen" )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!