Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért baj az ha idősebb a...

Mért baj az ha idősebb a párom mint én? Mármint ezt kifejtem bővebben?

Figyelt kérdés
Szóval most 18 vagyok Ő meg 30, 3 éve vagyunk együtt nagyon szeretem és Ő is engem, nemrég költöztünk össze, most munkát keresek 1000el:D amúgy a kérdésre visszatérve ha 15 évesen teszem fel a kérdést hogy egy 27 éves barátom van akkor én hogy lehetek ilyen h.ülye és a hasonló megjegyzéseket kapnám... mért nem lehet elhinni hogy nem mindenkiben van az hogy kihasználja a lányokat, most 18 évesen sem bántam meg hogy vele vagyok, nagyon szeretem:)) Régebben kaptam megjegyzést ismerősöktől hogy csak kihasznál, de mégsem így van, most azért gürizik napi 12-16 órát, hogy legyen mit enni, én meg keresgélek melót, de egyenlőre nem jött értesítés:/ szóval akkor valóban kihasznál, úgy hogy velem van 3 éve és most Ő tart el? (aminek nagyon nem örülök, de keresek melót és örülnék már neki ha hívnának valahonnan)...
2011. ápr. 15. 17:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt mondom, de én is gáznak tartom, hogy egy 27 éves férfi összejön egy 15 éves kislánnyal. Az ilyen férfiak általában azért keresnek társat a tinilányok között, mert nem tudnának megfelelni egy korukbeli nőnek. Anno, amikor kamasz voltam, rengeteg 30-as férfi csapta nekem a szelet, ami akkoriban nagyon imponált, de utólag visszanézve, rájöttem, hogy mindegyik "defektes" volt valamilyen szempontból. Vagy külsőleg vagy belsőleg.

Ráadásul semmi viszonyítási alapod nincs, nem tudhatod, hogy milyen lehet egy másik férfival.

DE az a lényeg, hogy te boldog vagy. Csak véleményekre voltál kíváncsi, én elmondtam az enyémet.

2011. ápr. 15. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!