Elvárhatom a barátomtól, hogy minden hétvégéjét velem töltse ha hétköznap dolgozik?
elvárhatom tőle hogy szombat-vasárnap velem legyen?
hétfőtől péntekig reggeltől estig dolgozik
én suliba járok, eléggé igényelném azt a heti 2 napot
vagy ne legyen ilyen telhetetlen?
17.40-nek van igaza, bárhogy is fáj az igazság. Engem is le lehet pontozni. De attól, hogy nem veszel tudomást a problémáról, a probléma még létezik.
Nincs olyna munkahely, ahol heti 5-ször 12 órát kell dolgozni. Előveszed a Munka Törvénykönyvét, és beleolvasol a munkaidőről és a pihenőidőről szóló részbe, én nem hagyod, hogy így átverjenek.
Azért nem találkoztok hétközben, mert NEM AKAR találkozni veled. Csak jól csomagolja a dolgot.
Előbb-utóbb rájössz te is.
én is ott dolgoztam nyáron ahol ő :) tényleg 12 órát dolgozik, ebből 8ra van bejelentve, én ott tényleg 8 órát dolgoztam és ismerem a kollégáit, ők is 12 órát dolgoznak
nem hazudik, tudom szóval ez most így nem talált célba
van hogy reggelre mentem, volt, hogy délutánra ő mindig ott volt
de mindegy, ebben nem vitatkozok
csak sulira kellett a pénz mert időközben elmentem egyetemre és ő eltudta intézni hogy nyáron bent dolgozhassak
szerintem azért hétköznap is, legalább együtt aludhatnátok néha...
mert a hétvége az övé, és lehet hogy nem csak rád lenne igénye 48órában hanem a többi dolgát is intézné, saját magára is szánna időt (egyedüllét, relax), meg család, barátok stb...
nálunk ez úgy nézett ki, amikor még kicsi voltam, és otthon laktam :D hogy szerda délután eljött elém a suliba, este együtt aludtunk.
aztán péntek délután is eljött hozzánk, és vasárnap reggel ment haza. ekkor voltam 18 éves, ő volt az első komoly barátom.
nagy családja volt, és szeretett is velük lenni. néha én is elmentem hozzájuk.
a mostani párommal kb 1 hónap után összeköltöztünk, igaz, csak este látjuk egymást, és van, hogy hétvégén összeül a csoptársaival tanulni, este meg megy a haverokkal csocsózni és iszogatni. én meg a lányokkal megyek mulatni.
Elvárni nem kellene,de nekem -amikor még nem laktunk együtt- furcsa lett volna ha nem vagyunk együtt minden hétvégén (pedig hétközben is találkoztunk 2x pár órára)
és nem én vártam el,jött magától,vagy hivott hogy én menjek(aztán pár hét után már hivni se kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!