Ha hitelt vennétek fel, inkább kicsi olcsó vagy nagyobb drágább lakásba költöznétek?
Fontos ,mert muszáj elköltöznöm az albérletből. Kb 1-másfél millió indulón lenne egy lakásba,önerőként.
Szerintetek milyet érdemes venni ? Egy szoba,másfél?
Hány millióig nem hülyülök bele tudaitalig se a visszafizetés tényétől .(nekem most még az 5millió is kissé félelmetes)
Mekkora az a minimum élettér ,ami korfontzónaként kell egy egészséges embernek (30nm alatt érdemes egyáltalán nézegetni?)
Jelenleg egy kb 8-10 nm szobát bérlek ,és ettől minden csak felüdülés lenne..
Várom a válaszokat!
És köszönöm a segítséget!
Max 5m ft-ot vehetsz fel, ha 1,5m ft önerőd van. A hitel összeg, vagyis a lakás árának a 70%-át veheted fel, 30% önerőnek kell lennie.
Így már nem is olyan nehéz, mert max csask 5m-t vehetsz fel.
igen ,úgylesz az olcsóbb kisebb .
Mit lehet tenni ha az ingatlan raktárként szerepel és nem vehetek fel rá hitelt . Tehát még nem minősítették át lakóingatlanná. emiatt eleve eleshetek a vásárlástól ? Más fedezetem sajnos nem lenne ..
???
majdnem 27 évesen egy 8 nm szobában élek sokadik éve -ettől bármi jobb ,most ilyen 20-30 közötti garzonokat nézek . találtam is egyet 27nm ,de raktárként van nyilvántartva jelenleg ,pedig helyes kis lakáska.
Egyszerűen az embernek egy idő után kell az élettér privát szféra ,még így is h a lakótársakkal semmi baj. de nem férek el.
Ha felveszek 3-4 milliót azt azért 5-6 év alatt vissza lehet törleszteni .
Szóval köszönöm a válaszokat,a kicsi olcsó marad .
DE újabb dilemma hogy mit csináljak ha csak azért nem vehetem meg a kiszemelt lakást mert más besorolás alatt van?? :(
(lehet ezt kiírom újabb kérdésnek ,hátha vki tud vmi áthidaló megoldást )
"Ha felveszek 3-4 milliót azt azért 5-6 év alatt vissza lehet törleszteni ."
Mennyit akarsz fizetni havonta csak a hitelre? 80ezret? Ja várj az még lehet nem is elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!