Komoly kapcsolatban (családban) "megengedhető" a férfinak egy lány barát, akivel szoros kapcsolatot ápol?
Együtt élünk 3ban, 3 éves kislányunkkal. Párom munkahelyén összeszedett egy csajt (kedves, aranyos, bombázó csajt!) és minden nap felhívja, beszélgetnek. Munkán kívül nem találkoznak. Állítólag nagyon jó vele beszélgetni, vidám, szeleburdi, aranyos. Ezért van rá szüksége. Mert én meg már nem tudok ilyen lenni. Meló, gyerek, háztartás, stb, nem vagyok már az aki régen, s ezt hiányolja.
(Mellékesen hozzáteszem, igaz ez az ügy már le van zárva nálunk: régebben majdnem összegabalyodott ezzel a lánnyal)
Kedves Utolsó! Ez is megfordult a fejemben, jó dolgokat írsz Te is.
És valamilyen szinten bele is trafáltál, mert sok helyzetben történt már velem, hogy igyekeztem javulni, és az előítéletek fogságába estem. Mert én "úgyis ilyen vagyok, úgyis olyan vagyok" stb. Ezt is próbáltam vele megbeszélni hogy ne az alapján bánjon velem, hogy milyen voltam, hanem azt nézze, hogy most milyen próbálok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!