Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolatban (családban...

Komoly kapcsolatban (családban) "megengedhető" a férfinak egy lány barát, akivel szoros kapcsolatot ápol?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 3ban, 3 éves kislányunkkal. Párom munkahelyén összeszedett egy csajt (kedves, aranyos, bombázó csajt!) és minden nap felhívja, beszélgetnek. Munkán kívül nem találkoznak. Állítólag nagyon jó vele beszélgetni, vidám, szeleburdi, aranyos. Ezért van rá szüksége. Mert én meg már nem tudok ilyen lenni. Meló, gyerek, háztartás, stb, nem vagyok már az aki régen, s ezt hiányolja.

(Mellékesen hozzáteszem, igaz ez az ügy már le van zárva nálunk: régebben majdnem összegabalyodott ezzel a lánnyal)

2011. ápr. 15. 09:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Most olvastam végig: főképp ha már egyszer majdnem összegabalyodtak... Ez nagyon gázos így, a kiscsaj le fogja nyúlni a férjedet! Ez szinte tuti...
2011. ápr. 15. 09:49
 12/31 A kérdező kommentje:

09:47-nek: feldobtam neki a labdát, hogy ha már ennyire nem vagyok jó neki, akkor inkább szakítsunk, mert én nem szeretnék életem végéig aggódni, hogy vajon barátság-e még az a barátság?

A lányára (ami nála szent és sérthetetlen) megesküdött, hogy nem lesz több köztük, inkább nem barátkozik vele, csak nem dobjam el miatta a kapcsolatunkat.

2011. ápr. 15. 09:51
 13/31 anonim ***** válasza:
Csak akkor nem lesz gáz, ha teljesen megszakítja a kapcsolatot ezzel a lánnyal. Különben előbb-utóbb fújhatod az egészet.
2011. ápr. 15. 09:53
 14/31 anonim ***** válasza:
87%

Van barátság fiú és lány között, de a te esetedben nem erről van szó. Te megváltoztál, már nem teszed boldoggá a párodat, ezért kifelé kacsingat a barátság álcájával. Ha most megszakítja a kapcsolatot a lánnyal, mindegy, mert előbb-utóbb lesz más.

Ha nem változtatsz, elveszted a párod. A gyerek nem garancia semmire. A házasság sem (lenne).

2011. ápr. 15. 09:59
 15/31 anonim ***** válasza:
Azért Te is tehetsz róla, hogy ilyen a szitu. Az, hogy leírtad, hogy vannak Neked is hibád, az már jó út, felismerted és korrekt vagy. Szerintem felvilágosult gondolkodású ellenkező nemű emberek között is lehet barátság. Aki az ellenkezőjét állítja, az nem lát tovább a faaszavéginél vagy a nunijánál. Viszont ehhez két ember kell. A botláshoz is és a tiszta barátsághoz is. Mentsétek meg a házasságotokat! Nem késő. Próbálj változni és kérd meg a párodat, hogy segítsen ebben. Mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha minden oké lenne, de ehhez mindkettőtöknek "dolgozni" kell az ügyön. Ő a türelmével és a törődésével, te pedig a negatívumok levetkőzésével.
2011. ápr. 15. 10:00
 16/31 anonim ***** válasza:

*feldobtam neki a labdát, hogy ha már ennyire nem vagyok jó neki, akkor inkább szakítsunk, mert én nem szeretnék életem végéig aggódni, hogy vajon barátság-e még az a barátság?

Ilyet csak akkor mondj, ha komolyan gondolod, mert EL FOG MENNI. Én azonnal elhagynám azt, aki ilyet kiejt a száján. Mert ha nem gondolja komolyan, akkor nem tűröm az érzelmi zsarolást, ha meg komolyan gondolja, akkor nem akarok olyan valakivel élni, akinek ennyire nem vagyok fontos.

2011. ápr. 15. 10:02
 17/31 anonim ***** válasza:
Hát most lehet vele beszélgetni, vidám, szeleburdi, később meg lehet vele jót dugni, szex után az ágyban beszélgetni, nincs hányás folt a ruháján, és nem hetente most hajat.
2011. ápr. 15. 10:02
 18/31 anonim ***** válasza:

Ahogy leírod, az úgy elég furcsa. Én nem tolerálnám, az biztos.

Az én páromnak is van egy lány barátja, de már tizenévek óta, neki is van párja több éve, össze szoktunk néha járni, jól eldumálunk, de amióta együtt vagyunk a párommal, kettesben nem is nagyon találkoznak, szórakozni sem járnak el így. De nem is volt közöttük soha több barátságnál.

Nekem is van egy srác, akivel elég jó viszonyban vagyok, telefonon beszélünk, e-mail-ezünk, találkozni már nem nagyon szoktunk a távolság miatt.

De ezek a barátságok már mindkettőnknek régóta megvannak és nem valami pótlékot jelentenek ahhoz, amit a másikban nem találunk meg, hanem egy-egy régebb óta fennálló jó viszony egy-egy rendes emberrel.

2011. ápr. 15. 10:08
 19/31 anonim ***** válasza:

Van barátság fiú és lány között (nekem is van több ilyen barátom sok-sok éve. Még olyan is van akivel pár hónapig együtt is voltam),de ez nem annak néz ki.

Ha már te is leírod,hogy nagyon megváltoztál,akkor tuti ez a párodnak is nagy teher. Én nem tudnék sokáig együtt lenni valakivel, akit úgy írhatsz le mint magadat.

tehát szerintem változz meg,menj pszichológushoz, gondolkozz el azon miért lettél ilyen.

És kezd el újra élvezni az életet, mert ha te nem élvezed, akkor más se tudja veled. és szépen elfog menni olyanhoz,akivel lehet. (és ez független ettől a lánytól. ha nem ő akkor a következő)

2011. ápr. 15. 10:18
 20/31 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, megint rendhagyóan állok a témához, mert eddig ezt még senki nem vetette fel: jó, értem én, hogy nehéz az, ha egy bizonyos típusú emberbe szerettünk bele és egy idő után teljesen más viselkedési formákat vesz fel, olyanokat, ami nekünk nem szimpatikus. De én ha észrevenném, hogy a párom viselkedése az utóbbi időben gyökeresen megváltozott negatív irányba, akkor nem azzal foglalkoznék elsősorban, hogy micsoda teher ez nekem és nem beújítanék, vagy szednék össze valakit, aki "segít" ezt elviselni, hanem többször leülnék a párommal beszélgetni és mindenképpen megpróbálnám kideríteni, mi a baj, mitől változott meg és hogy segíthetnék neki.
2011. ápr. 15. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!