Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolatban (családban...

Komoly kapcsolatban (családban) "megengedhető" a férfinak egy lány barát, akivel szoros kapcsolatot ápol?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 3ban, 3 éves kislányunkkal. Párom munkahelyén összeszedett egy csajt (kedves, aranyos, bombázó csajt!) és minden nap felhívja, beszélgetnek. Munkán kívül nem találkoznak. Állítólag nagyon jó vele beszélgetni, vidám, szeleburdi, aranyos. Ezért van rá szüksége. Mert én meg már nem tudok ilyen lenni. Meló, gyerek, háztartás, stb, nem vagyok már az aki régen, s ezt hiányolja.

(Mellékesen hozzáteszem, igaz ez az ügy már le van zárva nálunk: régebben majdnem összegabalyodott ezzel a lánnyal)

2011. ápr. 15. 09:29
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Felismerem a hibáim, és változtatni szeretnék rajta. Szeretném visszahódítani a párom, azzal énemmel amilyen valóban vagyok. Szeretném kiűzni magamból ezt a stílust, mivel szeretem a párom és azt nem akarom hogy én legyek az okozója a kapcsolatunk végének.

Nem vagyok naiv, szeretek a földön járni, de Ő kell nekem!

2011. ápr. 15. 10:56
 22/31 A kérdező kommentje:

És ha én változok, talán Ő is vissza talál hozzám 100%ban.

Ezzel szemben, tényleg el tudnám hagyni, ha érzem hogy már nincs rám szüksége.

Tudom hogy szeret, mert már sokszor tett le bizonyítékot, kiállt mellettem.

2011. ápr. 15. 10:59
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem elkeseríteni akarlak,csak elmondom az én történetem.

Az én férjemnek is volt abban a városban ,ahol dolgozott, egyismerős,fiatal baráti pár, 2 gyerekkel.

Átjártak hozzá beszélgetni,meg az őrkutyának vitték a moslékot.

Addig -addig beszélgettek ,barátkoztak, hogy a nőcske, szinte minden éjszaka lement hozzá ,amikor a férjem szolgálatban volt....Mind a 2-en elégedetlenek voltak velünk,és addig panaszkodtak egymásnak, még megtörtént a dolog....Én meg álmomban se gondoltam volna ,hogy ezt megteszi a férjem...sajnos...

2011. ápr. 15. 12:02
 24/31 anonim ***** válasza:

Ráadásul a nő párjával is jóban volt. Én a nőt hálistennek nem ismertem, csak a párját, de azt is futólag.Ő hívta fel a figyelmemet a dologra(mellékes dolog, hogy egy pxcs volt, aki hagyta elmenni éjjel a gyerekek mellől a párját,és semmit se tett).Azóta már rég szakítottak, elkerült a városból is ,mert megszűnt a m. helye,így minden kapcsolat megszűnt,és odalett a barátság is...

Ja ,és a nő "ikrek" volt, nagydumás, csalfa,kacér,nyitott, vidám volt...(és beteges hazudozó,és szemét,és bosszúálló)ahogy megtudtam róla,ja és 17évvel fiatalabb tőlünk...

Azért légy résen!!!

2011. ápr. 15. 12:08
 25/31 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést látva azt mondtam volna, igen, megengedhető - én se szívesen mondanék le nőként a férfi barátaimról. Akármilyen furcsa, van férfi-nő barátság, nem kell mindenbe szexuális vonzalmat látni, két ember beszélget és kész.

Ugyanakkor a részleteket elolvasva nem tetszik nekem sem annyira ez a "barátság".

Esetetekben aggasztó,hogy

1. ezzel a barátsággal mintha a Te "hibáidat" törölné az arcodba.

Nekem pl. a férfi barátaim nem azért vannak, mert valamiben "jobbak" lennének, mint a párom, hanem azért,mert régóta ismerem és kedvelem őket,és a párom is, én is azt valljuk, hogy a szerelem mellett szükség van társasági életre mindkét félnek.

2. ki nem élt, kölcsönös vágy bonyolítja a dolgot ha jól értem. ("régebben majdnem összegabalyodott ezzel a lánnyal") Na ez gáz. Pláne az, hogy a vágy kölcsönös. Megint az én esetem: nekem van olyan férfi barátom, aki szeretett volna tőlem többet, de én tőle nem. Olyan is van, aki ex volt, sok éve, és már egyáltalán nem vágyunk egymásra, mert kipróbáltuk anno egymást,és nem sikerült.

2011. ápr. 15. 12:33
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem két dolgot tehetsz.

Először is leülsz beszélgetni a férjeddel, sokszor, sokat. A kapcsolatok jó része ott bukik meg, hogy a felek nem tudnak/akarnak kommunikálni a másikkal.

Másodsorban: írtad, hogy régen vidám, társaságkedvelő, pozitív lány voltál. A férjed ilyennek szeretett meg. Most azonban 180 fokos fordulatot vett a viselkedésed. Csodálkozol, hogy - akárcsak baráti szinten is - pótlékot keres? Nem bántani akarlak, de egy mogorva, tetőtől-talpig negatív ember nem lehet túl vonzó egy teljesen más típusú ember számára. Értem én, hogy egyedül viszed a háztartást, meg neveled a kislányt, mert a férjed sokat dolgozik, így hát fáradt vagy, de ettől miért lettél negatív és bizalmatlan? A kettő hogy függ össze?

Mindkettőtök felelőssége, hogy milyen irányba halad a házasságotok, de sajna te is csúnyán sáros vagy ebben az ügyben. Dolgozzatok együtt a kapcsolatotokért; legyél vonzó, és kívánatos, melegszívű és kedves a férjeddel. Nyilván nincs időd mindig puccba vágni magad a sok teendő miatt, de hidd el, a hozzáállás, a viselkedés is rengeteget számít! Ha nem kap meg mindent otthon a férjed, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy félremegy. Persze kettőn áll a vásár.

Amúgy fordítsuk meg a dolgot. Ha te megismerkedtél volna egy kedves, mosolygós, életvidám férfival, aki a házasságotok évei alatt mogorva medvévé vált, neked nem lenne hiányérzeted?

2011. ápr. 15. 12:59
 27/31 A kérdező kommentje:

Na nem védeni akarom, mégis leírom, amit az előbbiekben csak nagy vonalakban tettem.

Kb 1 hónapja már hogy nagyon rosszban voltunk. Martuk egymást mindenen, bunkóztunk, elhanyagoltuk egymást. Egy szóval úgy nézett ki teljesen elhidegültünk. De mégis együtt voltunk, mert lépni egyikünk sem akart.

Ekkor kezdtek el ismerkedni a lánnyal.

Aztán egy napon mikor már nagyon elegem volt, leültünk beszélni, hogy vagy tiszta lappal kezdünk és mindketten megteszünk mindent a kapcsolatunk létrehozásáért, vagy legyen vége. Mivel én sem tudtam még igazán mit is akarok, kb 1 hétig csak voltunk egymás mellett, döntés nélkül hogyan is tovább.

Végül úgy döntöttünk, kezdjünk tiszta lappal. Mindent bele és hozzuk helyre amit elrontottunk. Ekkor már megvolt beszélve közte és a lány közt a találkozó, ami nem jött össze. Talán ha akkor elmegy a lány (aki visszalépett a saját barátja miatt) akkor megtörténik, talán nem. Alapból párom nagyon családcentrikus, talán nem tette volna meg, talán igen.

A lényeg hogy akkor pár napig nem találkoztak (más beosztás miatt). Utána párom megmondta neki, hogy együtt maradtunk, és már nem lesz ez köztük aktuális. A lány állítólag megértette, amúgy sem akart volna mást a sexen kívül.

Mivel az ismerkedős időszak alatt jól kijöttek, most állítólag nagyon jól kijönnek mint barátok és már nem is akarnak egymástól semmit (Hogy őszinte legyek, szerintem a lánynak csak a szája járt, nem véletlenül mondta le)

Szintén csak állítólag, ha valami összezörrenés van köztünk párommal és dumálnak erről a lánnyal, akkor is inkább annak a pártján van hogy béküljünk ki és nem annak hogy :gyere az ágyamba.

Kicsit zavaros, tudom. De mégis valamiért el akarom hinni neki, amit mond. Ha valami vaj volt a füle mögött mindig odaállt és egyenesen elmondta, így volt ez most is, mikor elmondta hogy még mindig tartják a kapcsolatot, csak mostmár barátikag.

2011. ápr. 15. 13:02
 28/31 A kérdező kommentje:

Kedves 12:59-es válaszoló

Egyet értek veled, mint már írtam is, nem kivonni akarom magam a felelősség alól, elismerem, hogy talán én üldöztem bele. Tudom hogy nem megfelelő a viselkedésem, igyekszem is változtatni.

A kettő annyiban függ össze csak, hogy fáradt vagyok, nincs minden nap energiám úgy vihorászni és poénkodni mint az a lány, akinek se kutyája, se macskája, a bulizáson kívül semmi dolga.

Utóbbi pár év ami nagyon húzós volt, nagyon sokan bántottak, sok rosszat kaptam. Így falat húztam magam köré. Próbálom a jót is észrevenni, de nehéz mikor annyi rosszat kaptam, mikor nem vártam.

2011. ápr. 15. 13:07
 29/31 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...nekem iszonyatosan esne ha a férjem a kettőnk problémáit egy olyan kis cafkával beszélné meg, akit majdnem meg***ott... Tuti, hogy az első ilyen után az összes cuccát az ajtó előtt találná...
2011. ápr. 15. 14:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Csak átfutottam a válaszokat és nem tudom, hogy megkérdezte e valaki...

Szerinted - őszintén -, tudna a férjed tenni az ellen, hogy ilyen vagy.

Mert persze, igaza van azoknak akik azt mondják, hogy ha mogorva vagy, akkor magadnak köszönheted... de nem lehet, hogy kevésbé lennél mogorva ha a férjed flörtölne veled, incselkedne, megpróbálna megnevettetni, elvinni valahova, vagy csak levenni egy kis terhet a válladról?

Ha ez a helyzet, akkor meg kéne ezt is beszélnetek, lehet, hogy "eszébe se jut", hogy ő is tehetne azért, hogy életvidámabb legyél...

vagy ami még rosszabb... a saját kudarcát látja abban, hogy nem tud téged boldoggá tenni.. míg a másik nőt meg tudja nevettetni, stb... nálad meg már meg se próbálja, mert "úgyse sikerülne"... és a hülye pasik utálják a kudarcot.

Bocs, kicsit keszekusza lett, remélem azért érthető mit akartam

2011. ápr. 15. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!