Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy lányként házat akarok építtetni, /vásárolni?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a pénzemet ilyesmibe fektetném. Legyen nyoma a munkámnak, fáradozásomnak. A baráti körömből eléggé csúnyán néznek rm, vagy csak irigyek?Mások még nagykanállal élvezik az életet... én pedig gondolok a jövőmre... már kicsi korom óta benne vagyok a gazdaságba, gazdasági életbe. Mindig is elszánt voltam és megcsináltam amit akartam. Majd a házas életben mi módon veszi a fiú, hogy házam van?
2011. ápr. 15. 09:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben egyetértek veled. Vágj bele nő létedre is! Légy anyagilag is független. A normálisabb férfiak értékelik azt, ha egy nő nem az ő nyakukon akar megélni. Sokkal biztonságosabb lesz így az életed, s legfeljebb ha összejössz egy olyan valakivel aki nem akar odaköltözni, kiadod albérletbe, de marad egy biztos háttered és nem kell egy kényszerhelyzetben bennemaradnod.

Sok sikert hozzá!

2011. ápr. 15. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó h maradandó dologba fekteted a pénzed, de lehetőleg olyan pasival kezdj akinek szintén van háza.

10-ből 9 nő előveszi a "hullámvölgyekben" a témát ha a nő házában laknak: "bezzeg te mit tettél le az asztalra".

Persze nyilván az ideírók mindig kivételek.

10 rokonból és ismerősből 9 szintén ilyesmikkel fog zaklatni.

2011. ápr. 15. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!