Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a felfogásról?

Figyelt kérdés

A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt,én 2 év múlva fogok értettségizni ( 5 éve gimibe járok ) és úgy gondoljuk,hogy utána kimennénk külföldre ( Németország ) dolgozni ill. én gyógytornásznak tanulni.Kb. 2 milliónk lesz elindulni.

Szerintetek rossz,vagy jó döntést hoztunk ?

2011. ápr. 15. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha van pénzed Németországban gyógytornásznak tanulni. Én úgy tudtam, hogy ott nem ingyenes a tanulás és azt nem nagyon hiszem, hogy olyan fiatalon, még ha mellette tudsz egy kicsit dolgozni is, ketten fent tudtok tartani egy lakást plusz fizetni a tandíjadat.

Bár amilyen fiatalok vagytok, még az is lehet, hogy addigra nem is lesztek már együtt.

2011. ápr. 15. 09:14
 2/3 A kérdező kommentje:
köszii a válaszod :)
2011. ápr. 15. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Jézusom de irígy bunkó vagy(előző)!Szerintem nagyon is jó ötlet,érdemes minél előbb s fiatalabban megtenni az ilyen lépéseket." 2millióból simán el tudtok menni,pár havi tandíj ára is benne van plusz marad egy kis spórolt is minden eshetőségre.Tanuláshoz meg annyit hogy lehet hogy borsos az ára.de még diákmunkásként is ki tudja fizetni,itt mit fizetsz ki belőle?Sok sikert!
2011. ápr. 15. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!