Adnátok neki "kölcsön" a helyemben?
Apósom hónapok óta zaklatja párom, hogy kérjen kölcsön neki valakitől 20000ft-ot, mert neki nagyon kell (ezt azt akarja jelenteni, hogy én azonnal küldjek neki pénzt).
Már nagyon sokszor adtam neki, (500-15000ft-ig, változó) de eddig sosem jutott eszébe visszaadni - nem mintha irigy lennék, de nekem általában pont az a pénz szokott hiányozni, amit neki adok.
Jövő hónapra várok egy kisebb összeget, de az már fillérre pontosan ki van számolva, bútorra fog menni az egész.
Ha nem adok apósnak, akkor hisztizni fog, az biztos. Ha meg adok, én nem tudom megvenni amit szeretnék, pedig nekem fontos lenne (hozzáteszem én már 1 éve nem vettem magamnak a létfontosságú kaján kívül semmit, apósom napi 3 sört vedel, és csomó nasit)
Akkor adnék neki,ha éhezne.
De ne már h mindig téged használnak ki!
Én a helyedben már szóltam volna rég neki h kedves após!
Én sem sz.rom a pénzt,miért nem veszi észre?!
én nem is értem miről beszélünk: hát nem adni kéne neki pénzt, hanem visszakérni!
az egy dolog, hogy támogatni "kell" lehetőségeinkez mérten a családot, de nem ész nélkül, azt se tudva mire kell, úgy hogy vissza nem várhatod. ezt nem támogatásnak hivják hanem kihasználásnak. állj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!