Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldottátok meg a párotokkal?

Hogy oldottátok meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha ketten elmentek vásárolni,akkor ki fizet? Mert nyilván közösen kéne.

2011. ápr. 13. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi leirunk mindent egy papirra es osszesitunk ho vegen...
2011. ápr. 13. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát az ilyen inkább neki kéne. :D

Nálunk hasonló a szitu, mi általában magunknak szoktunk csak kaját stb. Hát akinek van kajajegye, ha olyan a hely, boltban meg felváltva, én legalábbis igyekszem néha fizetni, mert úgy fair. De valahogy meg kell beszélni az ilyesmit. :D

2011. ápr. 13. 14:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Amig nem laktunk együtt,akkor hol ő hol én,de a nagyobb saját dolgokat mindenki magának,vagy utólag visszadva az árát (értsd: vettem neki monitort,ideadta az árát,de pl egy 2ezres pendrive árát nem kértem el,és forditva is igy volt)

most már együtt lakunk,külön bankszámlánk van (majd esküvő után ugyis névváltozás,elég akkor közöset nyitni),de mindketten használjuk mindkettőnk kártyáját,főleg mivel az enyémmel tud neten utalni csak.

De a leirt konkrét dologra: ő haverjai,tőled az épp tökéletes volt hogy vittél hozzávalót,kasszánál fizetés az ő dolga volt.

2011. ápr. 13. 14:42
 14/19 anonim ***** válasza:
mi közös kasszán vagyunk,de külön bankszámlán vagyunk akartunk olyat h közös legyen de az kissé bonyodalmas.na mindegy én fizetem a kaját ő meg a rezsit,ennyi.teljesen jó.de ha kell nekem ad ha kell neki adok,ill a szekrényben van pénz.
2011. ápr. 13. 16:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Gyűjtjük a blokkokat, összeadjuk és elfelezzük hó végén.
2011. ápr. 13. 17:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. ápr. 13. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:

együtt élünk. én a rezsit, ő a kaját. mivel a kecó az enyém, nem akarom, h ebből balhé legyen később esetleg.

nagyjából mindkettő 50-50e ft, tehát egálban vagyunk.

2011. ápr. 13. 21:11
 18/19 anonim ***** válasza:
16:25 vok.utolsóval egyet értek páromé a ház és én fizetem a kaját mi is egyformán jövünk ki kb.
2011. ápr. 15. 18:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Jaaa, a haveri összejövetel...

Nálunk szerencsére ilyen nincs, de ha lenne akkor megbeszélnénk a párommal és a haverokkal, hogy mi adunk 1 ü üdítőt meg valami nasit és mindenki hozzon valamit amit szeret, kaját piát és akkor így senkinek sem kerül túl sokba, és még bőven lesz is mit enni.

2011. ápr. 16. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!