Hogy oldottátok meg a párotokkal?
Sziasztok!
Ha ketten elmentek vásárolni,akkor ki fizet? Mert nyilván közösen kéne.
Amíg nem volt közös kassza addig egyik nagy bevásárlást az egyikünk a jövő havit a másik. Ha kisebb dolgok voltak akkor vagy ő hívott meg egy mozira vagy én őt egy kávéra.
24/L
Köszönöm a válaszokat!:)
Az a helyzet,hogy még mi alakulóba vagyunk.És tegnap kitalálta,hogy legyen egy kis összejövetel náluk.Meghívta a barátait és engem.Előtte elmentünk bevásárolni.Volt 1-2 alapanyag,amit otthonról vittem,de kellett venni is.És én még vettem anyunak újságot,amit én külön raktam,hogy én majd azt kifizetem,de ami az ő összejövetelére kellett,az is úgy nézett ki,mintha nekem kellett volna fizetni...Nagyon cikis helyzet volt,annyi szerencsém volt,hogy ő leállt beszélgetni egy régi ismerősével és én addig kifizettem a kasszánál az újságomat,ő csak miután beszéltek,aztán állt be a sorba.
Ezért érdekel,hogy ki hogy oldotta meg ezeket a dolgokat.Fősulira járok,albérletbe lakok,nem hiányzik még,hogy ő barátainak én adjak kaját:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!