Milyenek a szüleitek? Jó fejek? Szigorúak?
Jó fejek, sok mindent megkapok tőlük, ők főznek-mosnak rám.
Nyáron sokszor hívtam át a barátaimat, kertben nyársaltunk, itthon pizzáztunk stb. Sok olyan embert ismerek, aiknek a szüli nem ilyen rugalmasak.
Amióta megtudták, hogy nem vagyok szűz (3 éve) azóta felnőttként kezelnek.
18/L
Szia! Nekem csak Apukám van, Anyukám 2004-ben halt meg... Apa " szinte mindent megvesz nekem ", felnőttként kezel pl. buli ügyekben is, a kocsit is ideadja, ha kocsival szeretnék menni bulizni...
Van, mikor rendes és el tudunk beszélgetni, de ez alig van havonta 1x. Nem nagyon beszélgetünk, sokszor ideges ( amit nem éppen én váltok ki belőle ) csak tesóm értelmi fogyatékos, velünk él és már mindenki ki van készülve idegileg, de próbáljuk megoldani a dolgokat, ahogy sikerül...
Van, mikor apának teljesen elmegy az agya, kiabál ok nélkül, lehülyéz mert a kanalat pl 1 centivel arrébb tettem, sok kis pici dolog miatt, amitől néha teljesen ki vagyok készülve és rám jön valami olyan időszak, hogy minden rossz és nem akarok élni, elegem van a családból. De megtanultam, hogy minden rossz után jön valami jó és, hogy a felhők mögött mindig süt a nap és nem érdemes szomorkodnom és tönkre tennem magam, és vigyáznom kell magamra, mert nekem ez az Életem és a " családomon " vagy a körülményeken nem nagyon tudunk változtatni...
Én is 18 éves lány vagyok...
Nani
Én árva vagyok 4 éve.18/l vagyok!Nagyon hiányoznak!....még a pofonok is!!
A bátyámmal élek!A legjobb fej a földön,bár néha nagyon fárasztó!Csak az olyan dolgoktól félt,aminek a befolyása alatt nem lennék a magam ura!Meg a hülye és erőszakos emberektől!
Lány létemre én inkább Apukámmal vagyok nagyon jóban.
Mindig megértjük egymást, soha nem vesztünk még össze, fantasztikus ember, imádom.
Anyukám eléggé kötekedős, de már 1200 km-re lakom tőlük, így nincs annyi vita.
Mindenesetre hiányoznak :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!