Minek öltözzek vidám ballagáson? Kreatív ötleteket várok!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 21:11
1/7 anonim válasza:
Nekem tavaly előtt volt a vidám ballagás, és úgy öltöztem fel, hogy felvettem egy fehér papucsot, egy fekete nylon-harisnyát, a bátyám állatkás boxer-naciját, a sulis pólót (amire az o.társaim felírták a nevüket), cumit vettem a számba, és a hajamat befontam 2-be. Vicces volt :)
De lehet felemás zoknival, szakadt harisnyával. Meg persze az arc-rajz!!! Szivecskékkel és virágokkal volt tele festve az arcom. :)
2/7 anonim válasza:
Nálunk volt minden:D
volt aki pizsibe volt, a fiuk tündérek voltak, volt mikulás, play boy nyuszi, katicabogár,boxoló,boszorkány,cica,harisnyás pippi,cowgirl,k.va,ápolónő, és én személy szerint Minnie Mouse voltam:)
3/7 anonim válasza:
Én csíkos pizsiben, bojtos papuccsal, kispárnával és plüssmacival, kócos hajjal mentem be a suliba. Mint aki egyenesen az ágyából kelt ki :)
4/7 anonim válasza:
csöves. stephen hawking. dr bubo. avatar.
5/7 anonim válasza:
Stephen Hawking??? Az ég szerelmére...
Én punknak öltöztem, de a goth-os is látványos lehet:)
6/7 anonim válasza:
ez nem bolond ballagás?:D pizsi meg mamusz;)
7/7 anonim válasza:
csinálj egy csillag alakú fejdíszt, és köss magad után egy csavart. kész a csillagfejű csavarhúzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!