Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél a helyemben?...

Mit tennél a helyemben? Megcsalt, és 9 hónap múlva jelentkezik a nő, hogy megszületett a lánya.

Figyelt kérdés
28 hónapos a kisfiam, 17 hetes terhes vagyok, pénzt nem ad haza ilyen-olyan kifogásokkal, a gyesből tengődünk.
2011. ápr. 12. 15:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Most akkor te tartod el a családot úgy hogy ö mellette még keres is?

Ès egy nagy szar alak ha már a megcsinált gyereknél nem deríti ki rögtön hogy ö e az apa. Mert ha igen akkor nekem mint feleségének nagyon rosszul esne hogy nem törödik azzal a másik gyerekkel ha már dugni tudott.

Èn szó nélkül elhagynám. Ha szeretne akkor minden pénzét rátok költené, vagy miattatok rakna félre. Ès még a másik gyerekkel sem foglalkozik, szerintem ez nem férfi hanem egy szar alak.

Párom sem ad haza úgy mond, de ö fizet mindent.

2011. ápr. 12. 15:24
 12/21 anonim válasza:
28%
Mit szeretne a férjed? Megbánta egyáltalán? Szeretne veletek maradni? Ha te még szereted és együtt képzeled vele a jövődet, próbálj meg megbékélni a helyzettel és felejteni. Ha mindketten akarjátok, ebből még lehet egy életre szóló boldog család a saját gyerekeitekkel.
2011. ápr. 12. 15:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Ő ugy tesz, mintha mi sem történt volna.
2011. ápr. 12. 15:46
 14/21 anonim válasza:
60%
Te mit szeretnél szíved szerint?
2011. ápr. 12. 15:48
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
2 gyerekre a fizetése 40% lesz a gyerektartás .
2011. ápr. 12. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Én biztos kideríteném, hogy övé-e a gyerek egyáltalán, vagy van-e.A nő megígérte, hogy ott tesz keresztbe ahol tud...

Hát ehhez képest akkor első lenne, hogy gyerektartást követel, vagy nem? Nem teszi? Miért? Van gyerek, vagy nincs?

Ha annaira kell neki a férjed, hát vigye, én biztos kitenném, ha nem is segít nektek semmiben.Így tényleg csak egy gonddal több vele.

2011. ápr. 12. 17:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Van abban a faluban ismerősöm, ahol ez a ... lakik már szóltam neki, hogy mit tud. Eddig annyit írt, hogy szerinte kamu, mert nem vette észre, hogy terhes lett volna.

Szívem szerint én már akkor váltam volna, mikor kibukott, hogy megcsalt, de nem magamat néztem, hanem a kisfiamat. Összeigért akkor hetet-havat, ami addig tartott, amig kimondta. De utánna normálisan megvoltunk, annyi volt a gond, hogy én ahányszor ránéztem a férjemre, eszembe jutott, hogy mit tett. És ez még a legszebb pillanatokat is beárnyékolta. Válnék is meg nem is. Nyugodtabb lenne egyedül, de félek is, hogy milyen lenne.

2011. ápr. 13. 09:31
 18/21 anonim ***** válasza:

A történet ismerős... Nálunk a férjem exnője hazudta ,hogy terhes...Érdekes módon hirtelen "elvetélt",mikor szóba került az abortusz,és a nő élettársa forszírozta, hogy felesbe kéne fizetni...Régi trükk, de nem mindig vélik be..

Viszont ,én sokáig féltem, mi van, ha mégis terhes volt, és a vetélést hazudta,és megtartotts a gyereket, hogy 9 hónap múlva bejelenthesse, itt a Fiad/lányod!

Hál Istennek nem így történt!

Te meg tényleg kérjél papírt,orvosi igazolást stb. ,ha mégis igaz,apasági vizsgálatot!

2011. ápr. 14. 07:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta, kérdező?
2012. márc. 3. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Azt olvastam egyszer egy pszichológiai könyvben, hogyha egy férj tagad, nem vállalja fel a szeretőt a feleség előtt, az azt jelenti, hogy nem akar válni, a saját családját választja.

De a te esetedben nem tudom vele jársz-e jobban.

Én nemigen hiszem el a gyerek sztorit, járj utána, ha van hozzá idegrendszered! Már csak azért is, mert ha mégis válsz, a te gyerektartásodat csökkentheti, ha van a férjnek máshova is gyerektartási kötelezettsége.

Szereted még az embert? Látsz még esélyt a normális együttélésre vele?

2012. ápr. 28. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!