Mi van velem? Minden nap szomorú vagyok és sírok.
Régen nem voltam ilyen, most mindent pesszimistán látok.
Ellett adva a házunk, lehet ki kell majd költöznünk, anyukámmal élek, nem nagyon érdekli a munka, az aranyakat adjuk be a zaciba, nagyszülők segítenek megélni. És ez biztos hogy közre játszik abban hogy ilyen szomorú vagyok, de ez már akkor is túlzás.
Minden nap sírok, ideges vagyok, szomorú, rondának látom magam(előtte se voltam beképzelt, de volt egy egészséges önértékelésem). Ha megyek az utcán félek hogy valaki néz hogy milyen ronda vagyok. Lenézem magam. Azt hittem ez elmúlik de nem.
Csak akkor vagyok boldog ha a párommal lehetek, de mikor nem vagyok vele csak msnen beszélünk, akkor veszekszek, pedig nem akarok tényleg nem, de még is többnyire ez lesz belőle. Mert belekötök mindenbe. Nem voltam ilyen. Valami megváltozott. Mit tegyek?????
07:23
Van hol laknom, de nem tudom meddig.
Próbálok dolgozni is, de nagyon kimerítő, hogy éjszaka kell mennem gyárba, és mellette meg iskolába járok délutánra, tehát oda van vele a délelőttöm is meg a délutánom is, mert 3busszal járok, plusz még készüljek is a vizsgákra meg tanuljak.
Ucsó írok Neked egy privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!