Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akad itt olyan nő (vagy...

Akad itt olyan nő (vagy férfi), aki nem kezdene egy magánál 15-30 évvel idősebb személlyel párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Olyan gyakran olvasok ilyenekről, hogy már teljesen az az érzésem, normális ekkora korkülönbség. Szerintem ez azért nem így van, ez efféle szükséges rossz, egy párkapcsolaton belül ha csak az életkor a baj, akkor ezt a különbséget még eltakarja a szerelem, illetve néhányan direkt az idősebb férfiakhoz/nőkhöz vonzódnak. Én nem ítélem el az ilyen kapcsolatokat, de azért ne szóljon már be nekem senki, amiért engem nem érdekelnek az apám korabeli férfiak!
2011. ápr. 11. 21:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
én biztosan nem kezdenék egy nálam 20-30 évvel öregebb aggastyánnal... max 5 év, az még belefér... de például a férjem és köztem 2 év a korkülönbség...szóval tökéletes.
2011. ápr. 12. 06:44
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Fiatalabbat bármikor, öregebbet maximum +5 év, annál többet csak szexre.
2011. ápr. 12. 06:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Szóval van aki ilyen komoly szabályok szerint él, hogy plusz 5 meg mínusz 1 és ennyi. És ha az adott lovag +6? Fujj? :D

Egy nálamnál 30 évvel idősebb férfit nem találnék vonzónak. Én a fiatal, feszes férfi testért vagyok oda, gondolom ez az 50-en felüli férfiaknál ritka.Ez van. A férjem 8 évvel idősebb, mikor megismertem nem is gondoltam volna.

2011. ápr. 12. 08:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy fujj, csak azt, hogy nálam +5, -1, engem nem érdekel ha más a nagyapjával egyidőssel kezd ki az sem, de nekem van egy elképzelésem és ahhoz tartom magam. Volt alkalmam egyszer egy +9hez és nekem túl sok volt, egy idő után nagyon felütötte a fejét a korkülönbség.
2011. ápr. 13. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!