Itt hagyjam őket? Vigyem babát? Vagy mi? Rámerőltette párom és anyám a szülést s hiába szeretem a babát de attól még útálom a helyzetet s már komolyan unom.
Anyámékkalélünk még mivel folyton lelkileg zsarolnak s egyszerűen a saját gyerekének tekinti az unokát, elköltözni se hagynak. Sose akartam gyereket mert nem szeretem őket, de párom folyton velük piszkált, hogy neki pedig kell. Aztán besikerült egy s anyám teljesen bevetette minden hatalmát felettem mert neki pedig unoka KELL!!! akármilyen áron. Mostaztán maradtam ithon s folyton minden rossz amit csinálunk, elveszi tőlem, hisztisnek nevelik, sütiztetik meg minden. Így mikor én valamit nem engedek pl: cukrost enni vagy a kutyakalyában,kukában turizni akkor sír. Ők meg "áh, nálad mindig sír, hát szegényt még pici mindent szabad, ne bácsd..." dehogy bántom csak odébb rakom!
Elegem van. Elejétől ől erőltették mindig is, én meg nagy marha voltam s segítséget láttam az erőszakosság helyett.
Már szinte ott tartok, hogy kezdenek kihűlni az anyai ösztöneim s ezért még inkább kudarcként élem meg, teljesen bedepresszióztam, folyton nyugtatókat szedek.
Párom se érdekli ez, dolgozik, gépezik, mindenért úgy kell szólni, hogy vegye már át kicsit vagy jöjjön sétálni velünk, de persze totál anyám oldalán áll. :(
Legszívesebben ott hagynám az egész bagázst, a baba kivételével. De vele meg nem boldogúlnék egyedül, mert ez kis falu s az egyetlen munkahely egy gyár ahol 12órás a munkarend. :(
Eléggé unom.
Persze,hogy a párod is anyukád mellett áll. Vajon miért, végig gondoltad már?
Ott laktok nálunk, nyilván nem sok mindenre van gondotok. A párod elgépezheti az összes megkeresett pénzét, enni akkor is lesz mit, fűtés, víz akkor is lesz.
Te hova mennél? Mihez kezdenél? Menne veled a párod is? Vak vezet világtalant, plusz egy gyerek...szép kilátások. Ne haragudj, de felelőtlen egy páros vagytok. Engem puskával sem lehetne rávenni arra, hogy szüljek egy gyermeket, ha ÉN NEM AKAROM. A gyermekvállalás nem kényszerből kell, hogy egy nőben gyökeret verjen, hanem a szeretetre és törődésre való képességből.
Gratulálok, egy újabb gyöngyszem!
Baromi sok anyai ösztönöd lehet, ha nem tudsz mit kezdeni a gyerekkel, emiatt is eszedbe ne jusson elvinni magaddal, mert már így is be vagy depizve, hát még akkor hogy be leszel, ha nem lesz melletted senki.
Meg ne haragudj, ha én nem akarok szülni, akkor anyám fejre is állhat, akkor sem fogok gyereket szülni senkinek!!!!!Ilyen nincs! Most egy gyerek jövőjéről van szó, a tiédet már elrontottad, legalább az ő jövőjével foglalkozz!
Nem itt kell nyávogni, hanem állj a sarkadra, és igenis magyarázd meg mindenkinek, hogy a te gyereked, te vagy az ANYJA és az lesz amit te jónak látsz. Mert később szarba se fog nézni az a gyerek. Szedd össze magad, és mutasd meg hogy jó anyja vagy, elsősorban magadnak bizonyíts. Idővel sokkal jobban fogod magad érezni, és ezt észre fogják venni mások is.
Ezt nem letolásnak szántam, hanem ösztönzésnek, ne vedd rossz néven. Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!