Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségek miért féltékenyek...

A feleségek miért féltékenyek ha meglátnak egy jó nőt, vagy értem egy nagy mellet? és mindjárt mustrálják nézi e a férj meg a tescoban ha jo nő van direkt másfele megy mintha mást akarna még menni venni/nézni

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 14:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%

Én az a típus vagyok, akit meg szoktak nézegetni a férfiak. És én igenis undorítónak tartom azt, hogy jön velem szemben egy pár, a férfi fogja a barátnője kezét, közben meg úgy bámul engem, hogy majd kiesik a két szeme.

Ezt a páromtól sem tűrném el, szerintem megalázó ha a férfi akkor bámul meg más nőket, ha a saját párja is mellette van. Ha nem vagyok ott bámuljon akit akar, az nem érdekel, de ha együtt vagyunk tiszteljen meg azzal hogy visszafogja magát.

2011. ápr. 11. 17:43
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vagyok féltékeny. Mondjuk a férjem alapból nem az a bunkó típus, aki megbámul másokat még akkor sem, ha az illetőnek 3 melle van. Nyilván látja viszont, hogy nincsen 120-as mellbőségem, a másik nőnek meg van. Hát így jártam, ez ellen nem tudok tenni. Amit lehet tornával, diétával formálni azt karbantartom, de nyilván nem tudok nagyobb melleket növeszteni. Viszont ha nem engem szeretne, akkor nem velem lenne és nem mutatná ki minden nap, hogy mennyire imád.
2011. ápr. 11. 18:09
 23/26 anonim ***** válasza:
38%

kérdezőnek javaslom, hogy vegyen kezébe egy nyelvtankönyvet, és tanulja meg kitenni a vesszőket és egyéb írásjeleket a megfelelő helyre.

a kérdésere:

ha meglátok egy jó nőt, simán szólok a barátomnak, hogy nézd már, milyen fullos bula :D legtöbbször észre sem vesz ilyeneket, vagy úgy csinálja, h én ne vegyem észre, h ő észrevette :D

egyébiránt pedig megbolondulnék, ha a párom szeme csak rajtam lógna, és messzibe révedő tekintettel bálványozna.

ismerem a kvalitásaimat, tudom, hogy nálam 100x jobb spinék szaladgálnak a világban, de nekem épp elég az, ha a 4 fal között manifesztálja a rajongását irántam, és nem zavar, ha nyilvános helyeken néha megnéz egy jobb nőt.

2011. ápr. 11. 21:21
 24/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok feleség, de bizony én is megkérem párom, hogy ne nézze és elkerülöm a neki való nőket.

Mégpedig azért, mert az előtte lévő kapcsolataimban az összes hapsi megalázott engem kőkeményen és ezt nem tudtam azóta se kiheverni! Egy normális férfi elfogadja, hogy nem esik jól a párjának és max. akkor nézi a csajokat, ha nincs vele!

2011. ápr. 12. 08:50
 25/26 anonim ***** válasza:
49%
előző válaszoló, szerintem a mostani párodnak semmi köze a múltbéli csalódásaidhoz, és ezeket rajta "számonkérni" nem túl tisztességes dolog.
2011. ápr. 12. 09:58
 26/26 anonim ***** válasza:
32%
előző vagyok: kiegészíteném amit írtam, mert így túl nyers és nem akarlak megbántani: személyes a tapasztalat, a legjobb barátnőm kattant meg ugyan így, azt mondja, hogy őt többé nem fogják megbántani, majd ő megmutatja. ennek eredményeképpen az utóbbi évben sorra dobják őt a pasik (amúgy tök jó fej pasik az amúgy tök dekoratív csajt), mert senki nem akar pár hülye ex árnyékában élni. ha már most féltékenykedsz, ok nélkül, ha már most elvárod, hogy alárendelje magát a volt csalódásainak záros határidőn belül el fog menekülni és keres magának valakit, aki értékeli, megbecsüli és a jövőbe néz, nem a múltján kesereg.
2011. ápr. 12. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!