A feleségek miért féltékenyek ha meglátnak egy jó nőt, vagy értem egy nagy mellet? és mindjárt mustrálják nézi e a férj meg a tescoban ha jo nő van direkt másfele megy mintha mást akarna még menni venni/nézni
Én az a típus vagyok, akit meg szoktak nézegetni a férfiak. És én igenis undorítónak tartom azt, hogy jön velem szemben egy pár, a férfi fogja a barátnője kezét, közben meg úgy bámul engem, hogy majd kiesik a két szeme.
Ezt a páromtól sem tűrném el, szerintem megalázó ha a férfi akkor bámul meg más nőket, ha a saját párja is mellette van. Ha nem vagyok ott bámuljon akit akar, az nem érdekel, de ha együtt vagyunk tiszteljen meg azzal hogy visszafogja magát.
kérdezőnek javaslom, hogy vegyen kezébe egy nyelvtankönyvet, és tanulja meg kitenni a vesszőket és egyéb írásjeleket a megfelelő helyre.
a kérdésere:
ha meglátok egy jó nőt, simán szólok a barátomnak, hogy nézd már, milyen fullos bula :D legtöbbször észre sem vesz ilyeneket, vagy úgy csinálja, h én ne vegyem észre, h ő észrevette :D
egyébiránt pedig megbolondulnék, ha a párom szeme csak rajtam lógna, és messzibe révedő tekintettel bálványozna.
ismerem a kvalitásaimat, tudom, hogy nálam 100x jobb spinék szaladgálnak a világban, de nekem épp elég az, ha a 4 fal között manifesztálja a rajongását irántam, és nem zavar, ha nyilvános helyeken néha megnéz egy jobb nőt.
Nem vagyok feleség, de bizony én is megkérem párom, hogy ne nézze és elkerülöm a neki való nőket.
Mégpedig azért, mert az előtte lévő kapcsolataimban az összes hapsi megalázott engem kőkeményen és ezt nem tudtam azóta se kiheverni! Egy normális férfi elfogadja, hogy nem esik jól a párjának és max. akkor nézi a csajokat, ha nincs vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!