Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségek miért féltékenyek...

A feleségek miért féltékenyek ha meglátnak egy jó nőt, vagy értem egy nagy mellet? és mindjárt mustrálják nézi e a férj meg a tescoban ha jo nő van direkt másfele megy mintha mást akarna még menni venni/nézni

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 14:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%

Én ilyeneken nem forgok. Jól érzem magam a bőrömben. Vannak nálam sokkal csinosabb nők is, de nem zavarnak. Sőt, ha látok szép nőt pl. TV-ben én is megjegyzem, hogy az a nő szép.

Ha a vőlegényem nézi is őket, nem úgy teszi, hogy engem kellemetlen helyzetbe hozzon, így ez nálunk nem is téma.

Szerintem inkább azokra a nőkre jellemző az általad leírt viselkedés, akik önbizalomhiányban szenvednek, elégedetlenek önmagukkal. Az olyan viselkedés egy férfi számára egy idő után elég fárasztó és idegesítő lehet.

2011. ápr. 11. 14:25
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Én nem vagyok ilyenkor féltékeny. Kellene? Van szeme, felőlem nézze meg a jó nőket, csak ez ne legyen feltűnő, ha ott vagyok mellette. Tudom, hogy engem szeret, nekem ennyi elég. Amíg csak megnézi, addig nincs baj. Én is megnézek egy jó pasit. Nincs ezzel semmi baj. Attól még szeretjük egymást, nem csaljuk meg a másikat, de nem járunk becsukott szemmel.
2011. ápr. 11. 14:25
 13/26 anonim ***** válasza:
24%

Ilyet csak az önbizalomhiányos, buta és általában dagadt nők csinálnak.

Ha én egy jó csajt látok, megbámulom (persze úgy, hogy ne legyen bántó neki), vagy/és rámosolygok elismerően/kedvesen. Mivel saját magamat is baromi jó nőnek tartom, nincs okom a féltékenykedésre.

2011. ápr. 11. 14:26
 14/26 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez baromság.Én direkt szólok a férjemnek,ha meglátok egy általam nagyon szépnek tartott nőt.Nekem van egy 'ideálom',az egzotikus nőket gyönyörűnek tartom.Ha ilyet látok,azonnal szólok a férjemnek,hogy ő is nézze meg,milyen szép a lány.Erre ő mindig mondja,hogy nem érti,miért csak ennél a típusnál szólok,szóljak nyugodtan másik típusnál is,majd ő eldönti tetszik e neki!Ilyenkor mindig egy jó nevetünk,és megyünk tovább,és nem vagyok féltékeny ha megnézi,főleg ha én hívtam fel rá a figyelmét.
2011. ápr. 11. 14:35
 15/26 anonim ***** válasza:
38%

Valószínűleg önbizalomhiányban szenved valamiért az ilyen nő. Írta valaki, hogy ilyet csak a buta, dagadt nők csinálnak. Ez azért elég egysíkú gondolkodásra vall.

Volt olyan barátom, aki imádta nézegetni a szép nőket és tőlem is mindig elvárta, hogy a topon legyek. Vékony voltam, csinos, divatos, szóval egyáltalán nem lehetett a dagi kategóriába sorolni, mégis úgy éreztem, a párom egyszer találni fog egy még szebbet, még csinosabbat, akire lecserél. De ő ezt is éreztette velem. Abban az időben bizony én is eléggé paráztam, ha megnézett egy-egy jó nőt az utcán.

De ezer meg ezer oka lehet az önbizalomhiánynak.

2011. ápr. 11. 14:45
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

Talán azért, mert tiszteletlenség egy másik nőt kocsányon lógó szemekkel bámulni, amikor az embernek ott van a szerelme. No meg a háta mögött is tiszteletlenség.

A feleségeket is ez akkor szokta zavarni, ha a férjtől nem kapnak elég elismerést. S sajnos sok ember nagyon nincs otthon abban, hogy hogy kell egy kapcsolattal bánni.

2011. ápr. 11. 15:10
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

Amikor kimondtuk az igeneket, akkor nem arra mondtunk igent, hogy csak egymást kell látnunk, hogy a világnak, benne az ellentétes nemnek pláne meg kell szűnnie.

A házasság nem lezárása, hanem egy magasabb szintje a kapcsolatnak, csak ezt sokan elfelejtik.

2011. ápr. 11. 15:46
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem titkon minden nő azt szeretné,hogy a párja csak őt kívánja,nézegesse.szeretnénk azt hinni,hogy csak hozzánk vonzódik,és előttünk impotens volt :D Viccet félretéve: a férfi csodálja a nőt. Ezt el kell fogadni,és nem megsértődni,és magunkban keresni a hibát! Szeretik megnézni a szép formákat,de az csak egy test. Egy okos nő ezt megérti, és tudja kezelni. Persze ha együtt vagyunk,akkor tiszteljen meg azzal,hogy nem csinálja feltünően.
2011. ápr. 11. 16:08
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

Gondolom te vagy a "jó nő" :)

Szerintem nem lehet általánosítani.... Nem minden feleség/barátnő csinálja ezt!

A szépség csak 1 dolog, a párom velem van, engem kíván, nincs okom féltékenykedni, mégha vannak tőlem szebb nők is a világon!

2011. ápr. 11. 17:16
 20/26 anonim ***** válasza:
39%

Ez butaság.

Én például nem szólok érte, és ha mondja, hogy jól nézz ki az a nő, akkor én is mindig mondom, hogy igen szerintem is vagy nem. :)

De őt sem zavarja ha azt mondom valakire, hogy helyes.

Ettől még szeretjük és tiszteljük egymást.

2011. ápr. 11. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!