Mi a véleményetek az István névről?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 13:20
1/19 anonim válasza:
nekem nagyon nem teszik egyszerüen szörnyű
2/19 anonim válasza:
A név nem tetszik, eléggé elkoptatott régies név.
Viszont ismerek egy rakás Istvánt, és kivétel nélkül mind rendkívül okos, vajszívű, kedves, értékes emberek!
3/19 anonim válasza:
Nekem öreges..mivel manapság ritkán adják az István nevet,így aki használja már idősebb..ezért öreges számomra!
4/19 anonim válasza:
Sajnos "kikopott" a divatból, a Sándorokkal, Lászlókkal, Erzsébetekkel, Máriákkal együtt... Amúgy szép név, csak most gyereknek adni nem "trendi".
5/19 anonim válasza:
nekem tetszik. igazi klasszikus, és mostanában egyre ritkább, tuti nem lesz tele a játszótér és a bölcsi Pistikékkel. amúgy a Pistikéről én egy igazi rosszcsont kiskrapekra asszociálok, ami plusz pozitív dolog:)
6/19 anonim válasza:
Nekem a szörnyű a Rikárdó és társai neveknél kezdődik, nem az Istvánnal...
Szerintem szép név, én ismerek több fiatal Istvánt is, még ha valóban régi név is. Nekem csak a Pista becézése nem tetszik.
7/19 anonim válasza:
nekem tetszik, jó a hangzása, csak a becézéseit nem szeretem (Pista, Petya stb)
8/19 anonim válasza:
Pistike nem,de az István tetszik,és szerintem ez pont egy "kortalan" név...
9/19 anonim válasza:
Én pontosan azért adnék Istvánt a fiamnak,mert mire óvodás/iskolás lesz egyedi név lesz..A sok Mark,Lorenzo, Dávid,Richard mellett az István különleges név lesz...
Nem fog minden második Istvánnal összefutni..
10/19 anonim válasza:
Most jut eszembe, hogy az egyik színészünk kisfiát is Pistinek hívják :)) Cuki kisfiú, nagyon vagány. (az üvegtigrisben játszott, a neve nem ugrik be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!