Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha valaki küzdelem...

Az normális ha valaki küzdelemnek és harcnak veszi az életet és a feladatokat?

Figyelt kérdés

Bár nem tudom hogy jó helyre írtam e,de nem tudtam hova máshova írni!

A lényeg hogy arról vitatkozott velem pár ember hogy én olyan lazán veszem az életet és hogy ez őket zavarja,mert hogy igenis szokjak hozzá hogy az élet egy küzdőtér és egy küzdelem!Tudom hogy az és vannak pillanatok amikor nehéz az életünk,de mi értelme idegeskedni??Attól jobb lesz ha szét stresszelem magam?Meg ilyenek hogy így nem fogom semmire vinni és ehhez hasonló dumák,tény és való nem úgy alakulnak mostanság a dolgaim ahogy szeretném,de ha stresszelek jobb lesz?Szerintem nem.....

2011. ápr. 10. 18:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Irigyek.

Egy kicsit én is, de épp azon vagyok azt hiszem, hogy úgy álljak hozzá, mint pl. te :)

2011. ápr. 10. 18:31
 12/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:25

El kell hogy keserítselek hogy már 7 éve dolgozom és 26 éves vagyok!Rendessen dolgozom mint más,csak én nem stresszelek ennyi a különbség és nem fosok azon hogy kirugnak és nem tudom fízetni a lakást!Ha kirugnak akkor nem teljessen mindegy???Ha elötte idegeskedek akkor nem fgonak kirugni????Legalább amig van,addig élvezzem és ha már kirugtak akkor ráérek idegeskedni!Vagy nem??

2011. ápr. 10. 18:33
 13/26 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom miért streszelnek a hiteles lakáseladás miatt:

Pl: veszel egy lakást 10 milláért, tegyük fel felesbe 5m saját 5m hitel. A hitelt még egy évig kellene törlesztened, de teszem azt kirúgtak a melóból. Eddig a lakásért 12 milliót fizettél (kamatokkal megnövelt összeg)...aztán jön a bank, hogy elárverezik. Mint tudjuk van olyan réteg akik befektetés céljából vesznek lakást, és van olyan réteg akik benfektesek a bankoknál ilyen esetben. Na akkor vissza a példához: tehát 12 millánál tartasz, bank elárverezi teszem azt 3 milláért, és ebből kifizetsz 2,5 millát a banknak (vagyis azt leemeli) Tehát ott maradsz 500 ezer forinttal a zsebedbe, meló nuku, és a legrosszabb esetben is már van egy gyereked...haza nem költözhetsz mert a szülőknél nincs hely....stb... szóval ez azért kissé összetettebb mint hinnéd...

2011. ápr. 10. 18:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Épp az a gond, hogy sok ember laza volt, amikor felvette a hiteleket.. és nem mérte fel, mit tud majd visszafizetni.

(nem csak a devizahitelek megugrásáról beszélek, előtte is rengeteg hitel dőlt be).

Nme stresszelni kell, valóban, senki nem azt mondja neked, hogy a _stressz_ segít. De fel kell fogni, hogy az életben igenis van harc és küzdelem, ha csak lazázol, azzal sehova nem jutsz. Mint a róka a viccben, talán ismered...

15/26 A kérdező kommentje:

No mindegy nagy az isten állatkertje az már biztos és azért tart ott a legtöbb ember ahol tart....

Ja és nem vagyok milliomos,mert 100 ezer ft felett soha nem kerstem még és nem élek nagy lábon.Persze szeretek a jó ruhákat,de nem viszem tulzásban.

16/26 anonim ***** válasza:
Bocs, kérdező, de a te válaszaidból épp úgy tűnik, mintha tök idegesen írnál :))) !! ????
2011. ápr. 10. 18:38
 17/26 A kérdező kommentje:

Bocs, kérdező, de a te válaszaidból épp úgy tűnik, mintha tök idegesen írnál :))) !! ????

Semmi gond!Mert az is vagyok,ugyanis az imént kurták fel az agyamat!:)

2011. ápr. 10. 18:39
 18/26 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy szerintem ez nem lazaság, csupán egy életfelfogás, vérmérséklet. Ameddig nem párosul nihilizmussal, céltalansággal, addig komoly baj nem lehet belőle, mivel egy csomó dolog nem csak tőled függ!

Egyébként aki komolyan veszi az életét, az nem feltétlenül idegeskedő alkat, tényleg nem kéne leidiótáznod őket.

2011. ápr. 10. 18:41
 19/26 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy mi a f.aszért fáj az valakinek ha én nyugodt vagyok és törekszem a kiegyensulyozottságra és nem szeretnék egy stresszes idiota lenni!Irigykednek ennyi,másra már nem tudok gondolni!
2011. ápr. 10. 18:41
 20/26 A kérdező kommentje:

Egyébként aki komolyan veszi az életét, az nem feltétlenül idegeskedő alkat, tényleg nem kéne leidiótáznod őket.

Elösször is azzal kezdeném hogy ők idiotáztak le és küldtek el orvoshoz!:)

Érdekes hogy pont egy olyan embert akarnak elküldeni aki halál nyugodt és nem akar a csordába beállni?Lehet ez a probléma??

2011. ápr. 10. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!