Miért hordja még mindig magánál a volt barátnőjének a fényképét? (Már majdnem 3 éve együtt vagyunk. ) Kérdezzek rá, vagy hagyjam?
Hmm.. szerintem ez elég gáz.
Velem megtörtént már, hogy több év után előkerült a pénztárcám, azt vittem magammal, de az irattartó részébe nem néztem bele otthon. Aztán a páromnál kihullott belőle az előző pasim képe, akivel ráadásul sok évig együtt voltam.. Nagyon dühös voltam magamra miatta.
De ha ő mindig azokat a holmikat viszi magával, akkor ez a variáció nem állja meg a helyét. Szerintem kérdezd meg tőle.. nem tudom, mit reagál majd rá.. Ha az orrod előtt kidobja, akkor lehet csak a szokásosnál is szétszórtabb pasid van, de ha felháborodik, amiért a cuccai között turkálsz, akkor baj van.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Igen, mindig ezt a pénztárcát használja, mindig ez van nála, biztos eddig is ott volt a kép:S
Régi kép, az első nagy szerelme, akivel több évig együtt voltak:S Most annyira össze vagyok zavarodva, nem értem az egészet. Tudtam, hogy nagyon szerette ezt a lányt, de azt hittem ez már a múlt.:S
Az első szerelmemről volt egy fotóm és a pénztárcámban hordtam. 10 évig volt benne, minden egyéb kacattal együtt (ezer éves buszjegyek, blokkok, stb), mert lusta voltam kipakolni.
Pár hónapja ellopták a pénztárcámat, azóta megoldódott a gond.
Férjem tudta, látta, meg is nézte a képet, de nem szólt miatta - tudta, hogy már nem köt hozzá olyan érzelem, csak jóbarát, ő is ismeri.
Szóval nálam egyszerű lustaságból maradt benne a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!