Mi fér bele egy 1hónapos kapcsolatba? Ezek beleférnek? Igen, nem válaszok jöhetnek. Érdekel nagyon.
ezek közül mi nem ciki ha egy hónapja járok1 pasival, én 18vagyok, ő19. Nem megtörtént dolgok is vannak benne:)
-Ha megfogná a mellemet csók közben
-ha szeretkeznénk
-ha hazahoznám
-ha hazavinne bemutatni
-ha lemennék egy focimeccsére :)
-ha együtt aludnánk
-ha terveznénk a közös nyarat
-ha a szexről dumálnánk nyiltan egymás előtt
-ha megosztanánk egymással a szexuális csalódásainkat, élményeinket szóban, zavartalanul
-ha harapdálnánk egymás fülét és a másik beindulna
-ha én csókolnám meg olykor
Érdekel hogy szerintetek mi fér bele 1hónap után a dolgokba és mi nem...:) ez ugymond egy közvélemény kutatás:)
Van, akinek mindez egy-két nap után is belefér, vannak, akik hónapokig kerülgetik a forró kását.
Ti érzitek, mennyire mélyültetek egymásba. Ha szeretitek egymást, akkor mind belefér. A csöcsörészés csók közben is, de komolyabb, keményebb szex is.
Nálunk egy hónap után ez volt:/16 fiu,17 lány/
1.-igen
2.-nem (még jó ideig nem feküdtünk le a korunk miatt.
3.-igen, egyszer volt nálunk, még jóval előtte, pár futó percre, mivel barátságnak indult, és mint barátot mutattam be, mivel akkor nem is volt még több.
4.- igen, ő is bemutatott még barátként,szóval a kapcsolatunkkor már megvolt a "bemutatás", mert utána nem volt megismételve.
5.- nem focizik :)
6.- nem. még évekig nem aludtunk együtt.
7.- igen, közös nyár tervezése abból állt, hogy majd sokat leszünk együtt nyáron. így is lett, sokat kirándultunk együtt.
8.- igen, a leendő terveinkről, mivel élmények még nem voltak, nyíltan álmodoztunk :D
9.- nem, mivel nem voltak élményeink, de minden mást tabu nélkül megbeszéltünk.
10.- igen, fülharapdálás játékosan belefért :)
11.- igen.
Visszagondolva én sem bántam meg, ahogy történt, nem siettünk el semmit. Már két éve a felesége is vagyok :)
24/N
"10.38. És megtörtént már a szex azóta? :)))) Mivel az első honapban már eggyüt aludtatok meg szexről beszélgettek, de nem volt szex. Most sem lenne meglepő ha nincs:)) Nem kötekedésként írom, csak érdekel:)"
Hát azért ennyi idő után már sor került rá. A dolog mindennél erősebb bizonyítéka pedig épp az ölemben ül, és le szeretné verni a laptopot az asztalról. :))
Szerintem minden belefér, én nem találok kivetni valót abban, ha bemutatkoznak egymás szüleinek.
Engem érdekelne kivel van együtt a gyerekem.
Nyugi, ez így normális, már nagykorúak vagytok.
-Ha megfogná a mellemet csók közben
-ha szeretkeznénk
-ha hazahoznám
--ha lemennék egy focimeccsére :)
-ha együtt aludnánk
-ha harapdálnánk egymás fülét és a másik beindulna
-ha én csókolnám meg olykor
10:30 vagyok.
Csináld, de védekezz!Csak vagányan, ésszel!Egy hónap még túl hamar, hogy a fiús anyukát sokkoljátok, ezért ne sürgesd, hogy bemutasson.Közös nyarat csak akkor tervezz, ha a srác hozza fel, de akkor se vedd komolyan, kéresd magad egy kicsit, bármennyire is imádod!A legfontosabb, a felhőtlen boldogság, és nem a kötelezettségek.
Imádtam 18 évesnek lenni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!