Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fér bele egy 1hónapos...

Mi fér bele egy 1hónapos kapcsolatba? Ezek beleférnek? Igen, nem válaszok jöhetnek. Érdekel nagyon.

Figyelt kérdés

ezek közül mi nem ciki ha egy hónapja járok1 pasival, én 18vagyok, ő19. Nem megtörtént dolgok is vannak benne:)

-Ha megfogná a mellemet csók közben

-ha szeretkeznénk

-ha hazahoznám

-ha hazavinne bemutatni

-ha lemennék egy focimeccsére :)

-ha együtt aludnánk

-ha terveznénk a közös nyarat

-ha a szexről dumálnánk nyiltan egymás előtt

-ha megosztanánk egymással a szexuális csalódásainkat, élményeinket szóban, zavartalanul

-ha harapdálnánk egymás fülét és a másik beindulna

-ha én csókolnám meg olykor

Érdekel hogy szerintetek mi fér bele 1hónap után a dolgokba és mi nem...:) ez ugymond egy közvélemény kutatás:)

2011. ápr. 10. 10:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Van, akinek mindez egy-két nap után is belefér, vannak, akik hónapokig kerülgetik a forró kását.

Ti érzitek, mennyire mélyültetek egymásba. Ha szeretitek egymást, akkor mind belefér. A csöcsörészés csók közben is, de komolyabb, keményebb szex is.

2011. ápr. 10. 11:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy hónap után ez volt:/16 fiu,17 lány/

1.-igen

2.-nem (még jó ideig nem feküdtünk le a korunk miatt.

3.-igen, egyszer volt nálunk, még jóval előtte, pár futó percre, mivel barátságnak indult, és mint barátot mutattam be, mivel akkor nem is volt még több.

4.- igen, ő is bemutatott még barátként,szóval a kapcsolatunkkor már megvolt a "bemutatás", mert utána nem volt megismételve.

5.- nem focizik :)

6.- nem. még évekig nem aludtunk együtt.

7.- igen, közös nyár tervezése abból állt, hogy majd sokat leszünk együtt nyáron. így is lett, sokat kirándultunk együtt.

8.- igen, a leendő terveinkről, mivel élmények még nem voltak, nyíltan álmodoztunk :D

9.- nem, mivel nem voltak élményeink, de minden mást tabu nélkül megbeszéltünk.

10.- igen, fülharapdálás játékosan belefért :)

11.- igen.

Visszagondolva én sem bántam meg, ahogy történt, nem siettünk el semmit. Már két éve a felesége is vagyok :)

24/N

2011. ápr. 10. 11:06
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ez mind belefér:)))
2011. ápr. 10. 11:09
 14/26 anonim ***** válasza:
85%

"10.38. És megtörtént már a szex azóta? :)))) Mivel az első honapban már eggyüt aludtatok meg szexről beszélgettek, de nem volt szex. Most sem lenne meglepő ha nincs:)) Nem kötekedésként írom, csak érdekel:)"

Hát azért ennyi idő után már sor került rá. A dolog mindennél erősebb bizonyítéka pedig épp az ölemben ül, és le szeretné verni a laptopot az asztalról. :))

2011. ápr. 10. 11:16
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem minden belefér, én nem találok kivetni valót abban, ha bemutatkoznak egymás szüleinek.

Engem érdekelne kivel van együtt a gyerekem.

Nyugi, ez így normális, már nagykorúak vagytok.

2011. ápr. 10. 11:22
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Annak, aki azt írta, hogy ezek már első este megtörténnek: hát "drága", én sem vagyok vallásos, semmilyen szinten nem vagyok visszafogottnak nevezhető,mégis van arra igényem, hogy ismerjem azt, akivel szexelek, legyen egyfajta intimitás. Bőven huszonévesen is randizgattam kb. egy hónapig, mielőtt sor került rá, és semmi bajom nem lett belőle.
2011. ápr. 10. 11:31
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
Nekem ezek közül az összes belefér.
2011. ápr. 10. 12:50
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak te tudhatod neked mi fér bele, ahány ház, annyi szokás, én pl a szexel jó pár hónapot várnék, mert nincs kedvem olyannal kezdeni, akivel meg utána mondjuk kis időre szakítanánk, inkább legyünk biztosak egymás érzéseiben és bízzunk egymásban. De akinek megy korábban szíve joga.
2011. ápr. 10. 12:56
 19/26 anonim ***** válasza:

-Ha megfogná a mellemet csók közben

-ha szeretkeznénk

-ha hazahoznám

--ha lemennék egy focimeccsére :)

-ha együtt aludnánk

-ha harapdálnánk egymás fülét és a másik beindulna

-ha én csókolnám meg olykor

2011. ápr. 10. 13:30
 20/26 anonim ***** válasza:

10:30 vagyok.

Csináld, de védekezz!Csak vagányan, ésszel!Egy hónap még túl hamar, hogy a fiús anyukát sokkoljátok, ezért ne sürgesd, hogy bemutasson.Közös nyarat csak akkor tervezz, ha a srác hozza fel, de akkor se vedd komolyan, kéresd magad egy kicsit, bármennyire is imádod!A legfontosabb, a felhőtlen boldogság, és nem a kötelezettségek.

Imádtam 18 évesnek lenni:-)

2011. ápr. 10. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!