Meghalt a testvérem, lesz ez valaha is könnyebb? Rengetegszer eszembe jut, és még most is szinte minden este sírok. Aki átélt ilyesmit, hogy "tette túl magát" a történteken?
Ha van rá anyagi keret, menj el pszichológushoz, segít feldolgozni. Nővérem is volt, olyan 7ezret kért 1 alkalomra.
Részvétem.
Ne kapkodj adj magadnak időt a gyász sokszor nagyon hosszú folyamat és minden egyes részét át kell élned hogy tovább tudj lépni. A tagadást a haragot a dühöt az elkeseredettséget a fájdalmat a beletörődést a megnyugvást.
Ha ezeken sikerül túl jutnod akkor az emléke ugyan megmarad örökre a szívedbe és biztosan sokat fogsz gondolni rá de már nem fog fájni.
Őszinte részvétem!
Tudom ilyenkor semmilyen tanács nem használ,ezt neked kell majd feldolgoznod sajnos.
Idővel biztos könnyebb lesz,de ha rágondolsz akkor mindig fájni fog.De ne hagyd h elhatalmasodjon benned a bánat,és hogy depressziós legyél,mert vannak ilyen ismerőseim.
Gondolom nagyon szerethetted őt,gondolj a szép emlékekre!
Őszinte részvétem.
Ez így elég sablonosan hangzik, de tényleg rémes, hogy a legjobb emberek mennek el a leghamarabb. A világ igazságtalan.
Én (saját megkönnyebbülésemre) nem vagyok otthon ebben a témában, annyit tudok mondani, hogy próbáld meg. Próbálj meg örülni, és élni az életedet, bár azbmár nem lesz teljesen ugyanolyan. Én amikor elvesztettem a szerettemet, arra gondoltam, hogy ő sem akarná hogy szomorú legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!