Ki ismeri a "se veled, se nélküled" állapotot?
Figyelt kérdés
Mi van, ha itt megreked egy kapcsolat? Mikor folytatnátok, és mi a kizáró ok, hogy elvessem a gondolatot, hogy ennek tényleg vége? Kinek mi a tapasztalata?2011. ápr. 9. 20:01
1/5 anonim válasza:
Nagyon rossz az ilyen kapcsolat.Én is voltam már ilyen helyzetben.A kizáró ok hogy folytassam vele hogy van barátnője. Járj el sokat barátnőiddel haverjaiddal szórakozni hidd el sokkal jobb lesz utána:)És szánj sok időt magadra:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem már maga ez az állapot egy kizáró ok a kapcsolat folytatására. Cska szenvedtek. Ha valóban egymás mellett lenne a helyetek, menne ez a dolog.
3/5 anonim válasza:
Szia!:)
Én ismerem, borzasztó állapot, főleg ha még szerelmes vagy és egyszerűen nem működik. Nem is tudom mikor sírnék jobban, ha ez így folytatódna vagy ha soha többé nem látnám. Jó tanács erre az állapotra nincs.
4/5 anonim válasza:
Időbe telt mire rájöttem, hogy az optimális megoldás a se veled része a mondásnak. Mivel a kapcsolatunk megrekedt és nem fejlődött semmit így ez volt a megoldás.
5/5 A kérdező kommentje:
én is a 'se veled're hajlok, mert ugye, ha működne, ez a megoldás fel sem merülne. Mégis nehéz letenni valakit, mikor nagyjából minden szuperál, pl. szex, érzelmek, viszont vannak olyan pontok a kapcsolatban, amin nem tudunk megegyezni, nem gondolkodunk azonosan.
2011. ápr. 9. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!