Mindig meg kell alázkodni másoknak, meddig lehet tűrni, ha tőled sosem kérne bocsánatot?
Igaza van az utolsó hozzászólónak: inkább legyél egyedül, mint olyanokkal, akik megaláznak.
Egyébként ha alkalmazkodsz hozzájuk, ha nem, nem fognak jobban szeretni és becsülni, se így se úgy. És a végén úgyis egyedül maradsz, mert annyira nem vagy fontos nekik. Ha fontos lennél, nem bánnának így veled.
Ugyanígy voltam én is, és kezdtem visszaszólogatni, meg felemelni a hangon.
Hát, ne tudd meg...
Az a harag, ami rám zúdult...
Úgyhogy rájöttem, hogy csak addig voltam jó, amíg nem szóltam semmiért, megalázkodtam, mert én is csak egy baba voltam a környezetem szemében, úgy kezeltek, mint akinek nincs véleménye, illetve nem lehet.
Meguntam!
Te se tűrd! Ha valaki szeret, szeretni fog így is, aki meg nem attól jobb, ha megszabadulsz
Szia!!!
Meddig kell megalázkodnod kezdted a leveled....
Szerintem soha nem kell megalázkodj a barátaidnak..ha megbántanak, beszólogatnak és csak bántanak ..nos azt kell mondjam azok nem igaz barátaid és gondolom rájuk nem is kell időt vesztegetned!!! Az igaz barátok nem tesznek ilyen dolgokat ...Javaslom keress új igaz barátokat!!!
basszus én is hasonló cipőben jártam mindig, amíg tűrtem mindig mindent voltak "barátaim", ha meg betelt a pohár és visszaszóltam, mindenki kiakadt és végül egyedül maradtam
engem is érdekelne a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!