Mit csináljak, ha zavar hogy a párom szülei minden vasárnap nálunk vannak?
Teljesen igazad van!
Szerintem mond meg a párodnak, hogy ezen a héten ne jöjjenek, mert heti 1x tudnál pihenni és akkor is másokat kell kiszolgálnod és neked ebből r*hadtul eleged van már... Jöjjenek 2-3 hetente, de ne hetente!
Mondd meg egyenesen a párod szüleinek, hogy mondjuk "Marika néni, most vasárnap ne tessenek eljönni, mert nekem nem jó, pihenni szeretnék, mert fáradt vagyok."
Ez korrekt dolog, nincs ebben semmi,a te lakásod, a te időd és energiád, úgy osztod be, ahogy akarod.
Nekem a párom szülei ugyanezt csinálták, nem csak ők jöttek, hanem nekem is kellett menni folyton, ha kell, ha nem, fáradtan, akkor is, ha ezer más dolgom lett volna, mert kitört a parasztgyalázat.
Meguntam, azt mondtam, hogy abbahagyom, én se mentem, és őket sem hívtam.
Anyósjelölt adandó alkalommal pukkancs, pattogós módon megkérdezte, hogy hogy képzelem én ezt, hogy nem megyek mostanában és nem hívom őket, miért.
Én meg annyit mondtam, hogy: "Azért, mert nem akarom!" Na ezen kiakadt, hogy micsoda beszéd ez, jól összevesztünk, de azóta nem tolakodnak,én meg nem keresek kifogást, egyszerűen azt mondom, hogy ezt és ezt nem szeretném. Indoklás nélkül. Jogom van hozzá, felnőtt vagyok.
Te se mentegetőzz, a te vasárnapod, fogják fel, hogy van egy intim szférád, magánidőd, amibe nem tolakodnak bele, csak akkor, ha te megengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!