Mit csináljak, ha zavar hogy a párom szülei minden vasárnap nálunk vannak?
Miért nem ők hívnak meg titeket?Még neked kell főzni,főleg úgy hogy az az egy szabadnapod van?
Mi 40 évesek vagyunk,de a mai napig úgy van,hogy egy hónapban 1-2x anyukám főzi a vasárnapi ebédet,és mi pedig megyünk ebédelni,de ha nincs kedvünk,vagy más program is van,akkor csak simán elhozzuk éthordóban,amit anyukám már összekészít,mire megyünk.Én hétközben amikor főzök,és olyat amilyet ők is szeretnek,akkor Én viszek át nekik.
Nálatok még igencsak úgy illene,hogy anyósodék hívjanak titeket ebédelni,főleg hogy Te ennyit dolgozol.Mondd meg a párodnak,hogy Neked az az egy pihenő napod van,és nem szeretnéd szinte az egész napodat főzöcskézéssel,meg mosogatással,pakolászással tölteni!Én azon is csodálkozom,hogy ezt a párodnak úgy kell mondani,magától nem jön rá.
próbáld meg a párod szüleinek elmagyarázni, hogy sokat dolgozol, nagyon fáradt vagy, és legalább ezen az egy napon engedjék meg, h pihenj. ha a párod szeretne velük lenni vasárnap, akkor menjen át hozzájuk ebédre.
havi 1x még belefér egy ilyen ebédelés, nem minden héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!