Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy hnap elmenjünk vásárolni? 16/L

Figyelt kérdés
Jó, nem ez a legnagyobb problémám, de nagyon szeretnék elmenni... És már addig ismételgettem, hogy el szeretnék menni, meg már ki is néztem a rucit (8000 ft)hogy nem visz el =/ Mit csinálhatnék, hogy megváltozzon a véleménye?
2011. ápr. 8. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
nem tudom miért vagytok ennyire oda hogy 16 éves és az édesanyával akar vásárolni, na és akkor mi van?? vagy valaki már 16 évesen nagy asszonynak számít vagy mi??
2011. ápr. 8. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha van rá pénzed vedd meg nélküle,lehet azért nem megy veled mert fáradt vagy valami ilyesmi.Hívd el valamelyik barátnőd,anyud majd elmegy veled legközelebb :-)
2011. ápr. 8. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Füllentsd neki hogy holnap a plázába autogrammot ad Brad Pitt, akkor tuti megy, csak nehogy átessen a ló túloldalára és otthon felejtsen.
2011. ápr. 8. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Én nem értem, miért baj, ha az anyjával akar vásárolni menni, úgy hogy ráadásul még nem is tőle kérne pénzt a ruhára!

26 vagyok, általában a húgommal vagy barátnőmmel szoktam vásárolni menni, (nem mintha egyedül félnék, de így jobb buli) de időnként igenis kirángatjuk anyánkat a szürke hétköznapokból, elvisszük magunkkal vásárolni, mutatunk neki jó helyeket, rábeszéljük néhány új cuccra, afféle anya-lánya programnak tök jó!

Csak fiatalon érzi az ember cikinek, hogy az anyjával mutatkozik.. Utána már csak két nő vásárolgat együtt!

Szerintem ha valamivel meg tudod győzni, az az, hogy szeretnél végre vele együtt kimozdulni otthonról, sétálni, dumálni, csak ti ketten:) És mellesleg ruhát akarsz venni, de egyedül uncsi..

2011. ápr. 8. 21:27
 15/18 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :)) mennek majd a kis zöld kezek :D

látom az lett a téma, hogy miért anyával megyek, hát ennek iszonyat egyszerű magyarázata van: anya elég szigorúan fog és semmi értelme nem lenne megvennem egy 8000 ft-os rucit, ha aztán nem engedné, hogy fölvegyem, mert szerinte túl kivágott vagy ilyesmi :) meg amúgy is, ami pénzem van azt tőle kapom, szerintem valamilyen szinten van beleszólása hogy mire költöm (jó, persze zoknivásárláshoz nem kell engedélyt kérnem, de akkor is) végülis ő mos rám, ezért is jobb ha tudja, milyen cuccaim vannak

de tényleg köszi mindenkinek a választ :)

2011. ápr. 8. 21:37
 16/18 anonim válasza:
68%
Mekkora bunkó emberek vannak. Miért gáz, ha az anyukájával akar menni?? Töltsön vele minél több időt amíg lehet. Nekem sajnos meghalt 6 éves koromban, és ez kibsztott szar. A nyomorék idióta emberek meg bekaphatják. Szánalom!!!!!
2011. ápr. 8. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Azért a jogsira ne pontosan kiszámolt összeget szánj, lehet, hogy plusz órákat kell majd venned, ne adj isten pótvizsga, és az megint több tízezer ft. :)
2011. ápr. 9. 00:20
 18/18 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok de csomószor megyünk anyával együtt vásárolni, akár ruhát akár havi nagy bevásrálsz, Drogériákba is együtt megyünk avonból együtt rendelünk. Az anyukám, szeretem és mivel nem sok időnk van egymásra jól esik havonta 2-3szor elmenni egy délutánra vásárolgatni sőt van hogy mama is velünk jön. Hát ez ciki vagy lepontozandó akkor sajnálni tudlak titeket tisztelet a kivételnek:)
2011. ápr. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!