Hogy vegyem rá anyát, hogy hnap elmenjünk vásárolni? 16/L
Én nem értem, miért baj, ha az anyjával akar vásárolni menni, úgy hogy ráadásul még nem is tőle kérne pénzt a ruhára!
26 vagyok, általában a húgommal vagy barátnőmmel szoktam vásárolni menni, (nem mintha egyedül félnék, de így jobb buli) de időnként igenis kirángatjuk anyánkat a szürke hétköznapokból, elvisszük magunkkal vásárolni, mutatunk neki jó helyeket, rábeszéljük néhány új cuccra, afféle anya-lánya programnak tök jó!
Csak fiatalon érzi az ember cikinek, hogy az anyjával mutatkozik.. Utána már csak két nő vásárolgat együtt!
Szerintem ha valamivel meg tudod győzni, az az, hogy szeretnél végre vele együtt kimozdulni otthonról, sétálni, dumálni, csak ti ketten:) És mellesleg ruhát akarsz venni, de egyedül uncsi..
köszönöm mindenkinek :)) mennek majd a kis zöld kezek :D
látom az lett a téma, hogy miért anyával megyek, hát ennek iszonyat egyszerű magyarázata van: anya elég szigorúan fog és semmi értelme nem lenne megvennem egy 8000 ft-os rucit, ha aztán nem engedné, hogy fölvegyem, mert szerinte túl kivágott vagy ilyesmi :) meg amúgy is, ami pénzem van azt tőle kapom, szerintem valamilyen szinten van beleszólása hogy mire költöm (jó, persze zoknivásárláshoz nem kell engedélyt kérnem, de akkor is) végülis ő mos rám, ezért is jobb ha tudja, milyen cuccaim vannak
de tényleg köszi mindenkinek a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!