Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ma még olyan gyerek...

Létezik ma még olyan gyerek vagy fiatal felnőtt, aki édesanyának és édesapának szólítja a szüleit?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 20:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem ugyan nem így tanítottak, de tizenévesen úgy gondoltam, hogy nekem vannak a világon a legjobb szüleim ( ezt ma is tartom) és mivel mindenképpen ki akartam mutatni tiszteletem elkezdtem őket így szólítani. Most 35 vagyok.
2011. ápr. 8. 20:38
 12/21 anonim válasza:
Ja és elfelejtettem még hogy apu még magázza a saját anyukáját.:)Furi de már megszoktuk.
2011. ápr. 8. 20:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szólítani nem, de ha megemlítem vagy beszélek róla, akkor szoktam mondani, hogy édesanyám így úgy...
2011. ápr. 8. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:

anyám: anya

apám: édesapa, apa

a húgom is így szólítja őket.

szóval nálunk félig működik! :)

2011. ápr. 8. 22:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen! Én is:) 16/L
2011. ápr. 8. 22:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is Édesanyának szólítom anyukámat egy pár éve. Nem tudom pontosan, hogy mióta, meg hogy mi váltotta ki. :) amíg együtt éltünk, én is csak Anyának szólítottam.

24L

2011. ápr. 9. 06:33
 17/21 anonim ***** válasza:
A volt barátom szólította (feltehetőleg még mindig szólítja) őket így, és így is beszélt róluk. Nekem fura volt elsőre hallani, de valahol jó érzés, én is "konzervatívnak" számítok, mint ő, csak máshogy.
2011. ápr. 9. 22:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is szoktam kedveskedésből pl úúúúgy szeretlek édesanyám :)
2012. dec. 4. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
ÉN amilyen kedvem van: Anya,anyu,anyám,édesanyám stb....
2013. febr. 2. 09:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Én poénból mindig úgy szólítom őket, hogy Édesanyám/Édesapám/Atyám/Jóanyám xd Viszont van egy osztálytársam, aki az anyukáját úgy nevezi, hogy édesanyám :o És még csak nem is viccből.
2014. dec. 24. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!