Mit tegyek tanácstalan vagyok?
Figyelt kérdés
van egy férfi akit szeretek (nem vagyunk együtt)
a kérdésem az hogy hogyan adjam tudtára,hogy engem nem érdekel az,hogy nem lehet gyereke,mert én nem szeretnék(nem a mindenem,hogy legyen) attól függetlenül,hogy van közöttünk 20év.
2011. ápr. 8. 18:12
1/5 anonim válasza:
Húúú. Hát szerintem mire eljön az idő, hogy megmondd neki, ki is szeretsz belőle. Áruld már el, hogy lehet valaki egy nála 20 évvel (emlékkel, tapasztalattal) idősebb emberbe szerelmes?
2/5 gfero válasza:
szerintem úgy hogy elmondod neki.jobbat nem tudok
3/5 anonim válasza:
Ha feljön a gyerek téma,akkor mondd el,hogy te nem szeretnél gyereket(pl.:sétáltok,és meglátsz oár gyereket,és mondod,hogy nagyon aranyosak,de te xy dolgok miatt nem szeretnél)
4/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy szimpi leszel egy férfinak, ha azzal kezded nála, hogy szóba hozod azt a hiányosságát, aminek a meglétére a legtöbb férfi a leginkább büszke?
A helyedben mélyen hallgatnék arról, hogy egyáltalán tudomásom van a nemzőképtelenségéről.
5/5 anonim válasza:
szerintem szerelemben nem számít a korkülönbség,és a gyerektémáról annyit,hogy ne ezzel nyiss,ha ráveszed magad hogy elmondod neki mit érzel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!