15 évesen elengednétek a lányotokat a barátjával plusz még a bnőjével és neki a barátjával így négyen egy nyaralóba 2 napra?
a válasz egyértelműen NEM
19 múltam, engem se engedtek el, pedig a 4 évvel ezelőtti világ sokkal biztonságosabb volt a mainál
és örülök hogy nem engedtek el sehova, mert semmiről nem maradtam le
badarság az egész-.-...
én 15 éves korom óta havonta 1-2x a barátaimmal töltöm a hétvégét. Még egyszer sem történt semmi baj, most 17 évesen is tök jól vagyok köszönöm szépen. Nem evett meg semmi, nem erőszakoltak meg, nem lopták el semmi stb. És amúgyis 2 nap az nem a világ..és van telefon is-.-" Ajj persze hogy engedd el:) Tudnak vigyázni magukra!!
(megj. Mondjuk ha az országmásik felében van a nyaraló azt azér ne:P [ bár engem még Bécsbe is elengednek mert jókislány vagyokxD csak pénz nincs rá...:/ ] )
17L
Nem.
Azért nem, mert én is voltam így nyaralni ennyi idősen, igaz a szüleim tudta nélkül, és emlékszem, miket csináltunk... kísértettük a sorsot, ahol csak lehetett. A szex volt ezek közül a legkevesebb, de teszem azt ittunk, és utána egy gumimatracon beúsztunk a folyó közepére... úgy, hogy én egyébként egyáltalán nem tudok úszni, józanon sem. De valahogy akkor fel sem merült bennünk, hogy ez veszélyes lehet.
15 évesen még nem fogad el az ember sok dolgot. Szerintem ne utazzon még el felügyelet nélkül.
Lol, táborokban felnőtt felügyelet... Tudod mikor. A felnőtt felügyelet takarodókor (este 10) körbejár, majd alszik reggelig. Pont annyit ér, mintha a szomszéd szállodában lennétek: semmit
Engem 16 évesen elengedtek így el barátommal és nem lett semmi bajunk. Szerintem nem sok dolog történhet velük, vagyis semmi olyan, ami ne történhetne meg egy osztálykiránduláson is.
szerintem döntsd el mennyire bízol a lányodban. milyen a kapcsolatotok? megbeszéltek mindent egymással? nem csak anya de bnő is vagy?
ill. szerintem fontos hogy ismered-e a barátait akikkel elakar menni.
ha ezekre a kérdésekre pozitív válaszokat adsz akkor szerintem semmi akadálya hogy elengedd a lányodat. én is 15 évesen mentem barátokkal először nyaralni,ráadásul egy hétre,és semmilyen probléma nem volt..:)
bízz a lányodban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!