A szüleim kiborultak azon, hogy lakást szeretnék venni és el akarok költözni, mi a fenét lehet kezdeni így, ha csak a balhét csinálják, de még abban se segítenek, hogy legalább csend legyen?
24 éves vagyok, van egy lehetőségem, van egy kezdőrészletem, és amióta tudják, ordibálás megy, hogy én kikészítem őket, és már fáj a fejem.
Van egy öcsém is, aki idén érettségizik, de ő mindent szó nélkül megkap tőlük, én ma még virágmagot se vehettem.
Eszerint nem érdemlik meg, hogy tudjanak a terveidről és a lépéseidről. Ha nem képesek kezelni a tényt, hogy önállóvá válsz, kezeljék utólag, amikor már nem vagy jelen.
Az ő küldetésük, hogy Te egészséges, önálló és produktív személyiséggé fejlődj, nem az, hogy rabszolgát neveljenek maguknak. A szeretet a legjobb szülői befektetés, de így csak azt alapozzák meg, hogy minél kevésbé hederíts rájuk, ha már elköltöztél.
Ez az ő saját felelősségük, téged legfeljebb ösztönözzön a saját egzisztenciád kialakítására. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!