Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derítenétek ki, hogy...

Hogyan derítenétek ki, hogy kié a telefonszám? (tudakozó szerint titkos)

Figyelt kérdés
Van valami ötlet, hogy ha felhívom (hívószám nélkül), akkor mit kérdezzek, hogy megmondja a nevét? Mert az, hogy "halló, kivel beszélek?" arra tuti nem fogja megmondani.
2011. ápr. 7. 08:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%

figyelned kellett volna melyik állateledel bolt, hogy benézz oda személyesen lecsekkolni az eladókat...

lehet céges telo

2011. ápr. 7. 09:58
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

bocsi az előzőért, most látom meg van a bolt

néha nem árt benézni, ismerkedni az eladókkal, beszédbe elegyedni, mintha te olyan közvetlen típus lennél, és kialakul ez-az, és hozzájuthatsz infokhoz, bármi legyen az az illetőről(párodról?), aki őket hívogatja

2011. ápr. 7. 10:00
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezd meg párod.
2011. ápr. 7. 10:21
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem az a legkevesebb fáradtság ha megkérdezem a párom. Elmenni nem szeretnék, meg kérdezősködni.
2011. ápr. 7. 10:40
 25/27 anonim válasza:
84%
Én derítettem már ki titkos számok tulajait, nagyon egyszerû és 80%-ban beválik. Google-be benyomod idézõjelek közé pár variációban körzet nélkül az utolsó 7 számjegyet. pl.: "1234567" vagy "123-4567" vagy "1234-567" esetleg lehet variálni körzettel is "70" "1234567" stb... Ha adott már fel hirdetést errõl a számról a neten akkor meglehet. Volt hogy fényképes álláskeresõ hirdetést vagy társkkeresõ hirdetést is találtam már így :D
2011. ápr. 7. 11:50
 26/27 anonim ***** válasza:
85%
Mi van ha csak egy barát?Istenem egyesek mennyire nem tudnak a kapcsolatukban kommunikálni.
2011. ápr. 7. 13:49
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok, aki nem tud kommunikálni. A páromnak vannak ilyen téren hiányosságai. Egyébként Állatboltban nem tudok róla, hogy lenne barát. Ha meg igen, miért nem mondta el? Ha nekem lenne egy új barátom, vagy barátnőm, biztosan elmondanám neki. Miért ne mondanám el?
2011. ápr. 7. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!