Hogyan derítenétek ki, hogy kié a telefonszám? (tudakozó szerint titkos)
*Ő mondja, hogy ő nem Kis Jóska, erre te azt mondod, akkor megkérdeznéd a nevét, és kijavítod a rendszerben a számokat, hogy ne zavarja senki Kis Jóska helyett őt... Még te leszel a hős, és a nevet is megtudtad
Még van, aki ezt beveszi? SOHA nem mondom meg sem a nevemet, sem a számomat.
Ki beszél? Válasz: Kit hívott?
Kis Jóskát. Válasz: Ez nem K. J. telefonja.
Milyen szám? Válasz: Milyen számot hívott?
(sosem az enyémet mondják)
Válasz: Ez nem az a szám. Viszonthallásra.
*Nem engem hívogat, valaki aki nekem fontos, az hívogatja ezt a számot.
Akkor a legcélravezetőbb az illetőt megkérdezni, kit hívogat és miért. Nem kell a legrosszabbra gondolni. És ha azt mondja, hogy Kék Piroska vagyok, mennyivel leszel előbbre? Nem fogod tudni, miről van szó, pl. hogy megcsal-e.
Kérdés, hogy honnan tudod, hogy hívogatja. Ha közös tel.számláról, akkor nem gáz megkérdezni. Ha belenéztél a mobiljába, akkor az kínos, én morcos lennék egy ilyentől.
Hú, ez már olyan meseszerű, hogy ne jöttem volna rá, hogy mégsem a nők jönnek be neki. Bár, minden lehetséges ebben a világban, sajna.
A telefonos tudakozó szerint titkos, de most már rárekestem a neten és ott meg van web oldala is a boltnak és azon rajta van ez a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!