Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derítenétek ki, hogy...

Hogyan derítenétek ki, hogy kié a telefonszám? (tudakozó szerint titkos)

Figyelt kérdés
Van valami ötlet, hogy ha felhívom (hívószám nélkül), akkor mit kérdezzek, hogy megmondja a nevét? Mert az, hogy "halló, kivel beszélek?" arra tuti nem fogja megmondani.
2011. ápr. 7. 08:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
Jaja, mindenképp írd le. Mivel titkos a szám elvileg, ezért a legjobb, ha mobilszolgáltató nevében keresed, mondjuk azért, mert Kis Jóskának mobilszámla-tartozása van. Erre biztosan készségesen megadja a nevét, hogy kimossa magát a kellemetlen ügyből. :)
2011. ápr. 7. 09:02
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Aztán írd meg, mi lett:)
2011. ápr. 7. 09:08
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

*Ő mondja, hogy ő nem Kis Jóska, erre te azt mondod, akkor megkérdeznéd a nevét, és kijavítod a rendszerben a számokat, hogy ne zavarja senki Kis Jóska helyett őt... Még te leszel a hős, és a nevet is megtudtad

Még van, aki ezt beveszi? SOHA nem mondom meg sem a nevemet, sem a számomat.

Ki beszél? Válasz: Kit hívott?

Kis Jóskát. Válasz: Ez nem K. J. telefonja.

Milyen szám? Válasz: Milyen számot hívott?

(sosem az enyémet mondják)

Válasz: Ez nem az a szám. Viszonthallásra.

2011. ápr. 7. 09:12
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

*Nem engem hívogat, valaki aki nekem fontos, az hívogatja ezt a számot.

Akkor a legcélravezetőbb az illetőt megkérdezni, kit hívogat és miért. Nem kell a legrosszabbra gondolni. És ha azt mondja, hogy Kék Piroska vagyok, mennyivel leszel előbbre? Nem fogod tudni, miről van szó, pl. hogy megcsal-e.

Kérdés, hogy honnan tudod, hogy hívogatja. Ha közös tel.számláról, akkor nem gáz megkérdezni. Ha belenéztél a mobiljába, akkor az kínos, én morcos lennék egy ilyentől.

2011. ápr. 7. 09:16
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
9:12 ezért írtam, hogy jobb, ha hivatalos ügyben keresi, és esetleg valami kínos dolgot is belógat, pl a Kis Jóska tartozását. Hidd el, ilyenkor az emberek készségesen megadják a nevüket, a számukat meg amúgy is tudják, arra minek kérdezni? :) Csak annyit kell mondani, hogy jaj, hát akkor valami rosszul van a gépben, de javítom. Olyanokon, hogy pl egy telefonban nem igazán lehet személyazonosságot igazolni, így az ügyintéző egy ilyet nem tudna elintézni egy telefonnal, arra sokan nem figyelnek hívás közben (de azért vannak, akik igen, mindenesetre ezt a logikai buktató ellenére érdemes meglovagolni).
2011. ápr. 7. 09:22
 16/27 A kérdező kommentje:
Na, felhívtam. Rögtön megtudtam, hogy mi a helyzet. Egy mély férfihang szólt bele és valami állat eledel bolt. ??????? No, most már még jobban nem értem (mert mi nem szoktunk állat eledel boltban vásárolni). :DDD
2011. ápr. 7. 09:31
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Hát akkor ott dolgozik akivel picsi-pacsizni szokott. Vagy még rosszabb a helyzet és a mély hang tulajdonosával teszi ugyanezt.
2011. ápr. 7. 09:36
 18/27 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, hogy esetleg valaki ott dolgozik, azon a helyen. Mondjuk az b...szna be, ha egy mély hangú pasival kavarna a hímnemű párom a hátam mögött. Fúj. :D
2011. ápr. 7. 09:39
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
Volt egy ilyen ismerősöm akinek a férje kicsit későn jött rá, hogy mégsem a csajok jönnek be neki. :) Szerintem azért nem túl életszerű a mobilok világában, hogy ne a privát számán keresse. Mondjuk az is érdekes, hogy miért lenne titkos egy üzlet telefonszáma?!
2011. ápr. 7. 09:49
 20/27 A kérdező kommentje:

Hú, ez már olyan meseszerű, hogy ne jöttem volna rá, hogy mégsem a nők jönnek be neki. Bár, minden lehetséges ebben a világban, sajna.

A telefonos tudakozó szerint titkos, de most már rárekestem a neten és ott meg van web oldala is a boltnak és azon rajta van ez a szám.

2011. ápr. 7. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!